reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

I ta niesprawiedliwość, że my do planowania dziecka podeszliśmy ze stabilną pracą (hehe) i poduszka finansowa.
A ktoś kto zarabia najniższą krajową i pracuje 1 osobą w małżeństwie będą mieć 2/3 dziecko i budują dom. Jak? Kurczak jak?
tak, to mnie też boli. Że człowiek odpowiedzialny i ch mu w d, a w jakichś nawet poatologicznych rodzinach dzieci wyskakują jedno po drugim.

reklama
Niestety, a najbardziej dojmujące, że dotyczy coraz większej liczy osób. Z mojego rocznika mam tylko 3 koleżanki, które nają naturalsy. Reszta wyłącznie ze wsparciem lekarskim - inseminacje, choć głównie in vitro.
spośród moich znajomych 1 para zaszła bez problemów, 4 co prawda naturalnie ale tez po czasie, diagnozach i leczeniu. Daleko szukać nie muszę - mój brat i bratowa właśnie przeżywają drugi nieudany transfer, moja szwagierka jest po swoim pierwszym transferze. Drugi brat w styczniu bedzie witał syna po roku starań i poronieniu.

tak, to mnie też boli. Że człowiek odpowiedzialny i ch mu w d, a w jakichś nawet poatologicznych rodzinach dzieci wyskakują jedno po drugim.
Trzeba zatrudnić się za najniższą krajową i zacząć prowadzić patologiczne życie 😂
[kolejny żarcik kosmonaucik] ja od tych żarcików kosmonaucików zaraz w kosmos odlecę
touche pas a mon poste espace GIF by C8

Oo dziękuję Ci bardzo za troskę🫶😊 jestem. Chwilę mnie nie było, a tu 20 stron na listopadowym i 30 na grudniowym ( nadrobię )

Ostatnio jestem jakoś mało zorganizowana, rozkojarzona, rzeczy, które ogarniałam dotychczas zajmują mi półtora raz dłużej, nie wiem, może jestem trochę przemęczona🤷‍♀️🤦‍♀️

@Mademoiselle_Nika proszę o wpisanie orientacyjnie na 23 grudnia, a jeśli wyjdzie czarny scenariusz przepisze się na pauzę- nie chce się od razu ładować na ławeczkę, bo i tak już spora grupa się uzbierała 🙂

spośród moich znajomych 1 para zaszła bez problemów, 4 co prawda naturalnie ale tez po czasie, diagnozach i leczeniu. Daleko szukać nie muszę - mój brat i bratowa właśnie przeżywają drugi nieudany transfer, moja szwagierka jest po swoim pierwszym transferze. Drugi brat w styczniu bedzie witał syna po roku starań i poronieniu.
A ja na przekór nie znam ani jednej pary. Wszystkie naturalnie. Wystarczyło uregulować tsh.
Ba w rodzinie męża dziecko za dzieckiem się rodzi. Co spowodowało wysyp pytań w nasza stronę o dziecko. Bo jesteśmy odchyleniem od normy 2 lata po ślubie i bez dziecka. :)

Prawie, bo Barbara 😅 A jak już tak kusisz zielskiem, to Wam zdradzę że jestem totalnie beznadziejna w zaciąganiu się i zawsze duszę się jak dzieciak 😅
Ja nigdy w życiu nic nie paliłam, żadnego papierosa ani sziszy nawet 🫣 Piwa też nie piję 😁 ale ogólnie jestem trudnym przypadkiem, bo też nigdy nie jadłam żadnego hamburgera z Maca 🤡

A ja na przekór nie znam ani jednej pary. Wszystkie naturalnie. Wystarczyło uregulować tsh.
Ba w rodzinie męża dziecko za dzieckiem się rodzi. Co spowodowało wysyp pytań w nasza stronę o dziecko. Bo jesteśmy odchyleniem od normy 2 lata po ślubie i bez dziecka. :)
ja kiedyś przeglądałam forum i znalałzam swój post radosny, że nie udaje się od pół roku, ale dostałam euthyrox i teraz mam nadzieję, ze się uda 😂

reklama
Do góry