reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dobra, wino mi się skończyło. Wychodzę z wanny. Głupia ja zostawiłam wino w lodówce zamiast wziąć ze soba do łazienki.
Albo w sumie madra. Bo jakbym całe wino wychlała w tej gorącej wodzie to mogłabym się wyczołgiwać z tej wanny a nie wychodzić.
Drunk On One GIF

reklama
ja kiedyś przeglądałam forum i znalałzam swój post radosny, że nie udaje się od pół roku, ale dostałam euthyrox i teraz mam nadzieję, ze się uda 😂
Ja po pół roku już wiedziałam, że to nie będzie taka łatwa batalia, więc wtedy zajęliśmy się planowaniem wesela i pamiętam, jak szukałam sukienki z myślą o tym, że musi być taka, żeby mi się w niej brzuch zmieścił 😂

Dziewczyny nie wytrzymałam i robię testy. Wczoraj tak zachwalałyście że nie możliwe że nigdy nie miałam testowej wyciągam easy home i trzy testy miały testowa kreskę i to mocna zrobiłam i tak test wyszły pozytywne. Ale zrobiłam z one step dwa ( nie miały żadnej kreski testowej) girls! Jest cień czy to możliwe 🥲🥲🥲🥲
To nie cień, widać jak byk. Gratki😍
Z betą pewnie będzie ciężko co?
Doczytałam, że zrobisz wkrótce 😉

Ja czasem lubię, bo wówczas mam tyyyyyle czasu na ogarnięcie wszystkich myśli, jakie zawsze krążą w mojej głowie - chomik nigdy nie zwalnia 🤷‍♀️😅 Ale wolę w postaci czekoladek.
Ja mam ogólnie głowę pełną myśli i za dużo analizuje, a po tym to już wgl. Fazy były tak przytłaczające więc stwierdzam że to nie dla mnie.

reklama
Do góry