reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dobra, wino mi się skończyło. Wychodzę z wanny. Głupia ja zostawiłam wino w lodówce zamiast wziąć ze soba do łazienki.
Albo w sumie madra. Bo jakbym całe wino wychlała w tej gorącej wodzie to mogłabym się wyczołgiwać z tej wanny a nie wychodzić.
Drunk On One GIF
Dlatego w takich sytuacjach sączę jak mąż jest w wannie ze mną 🤣

reklama
Sama znam przypadek dziewczyny, która nie ma umowy na stałe, dwoje dzieci z dwoma różnymi partnerami. Jej obecny partner pracuje na czarno, bo ma 70/80tys długu z alimentów i oni myślą o 3 dziecku. 🫣🫠
To ja znam małżeństwo które wystarało się o 3 dziecko, by mężczyzna nie musiał płacić alimentów na dziecko które było wpadką w młodzieńczych latach. Nawet chwilę siedział za niepłacenie.

reklama
Do góry