reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Ja byłam przed covidem na typowym all in i było bardzo spoko, ale skupiałam się na leżeniu nad basenem i piciu drinków. Najlepsza różnorodność jedzenia spośród wszystkich all na jakich byłam (Grecja, Malta, Egipt, Turcja, Bułgaria itp). Poza hotel wyszliśmy może trzy razy. Za to jako nastolatka byłam na wycieczce objazdowej po Turcji (instambul, Troja, Pamukkale) i…. no zbytnio mi się nie spodobało - wszędzie na nas faceci gwizdali i w ostatni dzień nas w hotelu okradli. Jedynie zwiedzanie Pamukkale wspominam jako sztos totalny :)
no my raczej na leżenie i ewentualnie jakieś zorganizowane wycieczki

reklama
To prawda. Mam minął rok od podjęcia decyzji o staraniach. W lutym minie rok od starań. Wczoraj policzyłam pi razy oko. Dziecko którego nie ma kosztowało mnie około 7/8 tysięcy :) badania, suplementy, wizyty. Gdzie tam paliwo i straty na l4 jak byłam w szpitalu.
weź, bo jakbym to wszystko podliczyła, ile wydałam przez 3,5 roku... :D

weź, bo jakbym to wszystko podliczyła, ile wydałam przez 3,5 roku... :D
No pewnie proporcjonalnie więcej do czasu trwania i złożoności badań co ja.
Taką wczoraj mnie nasza refleksja jak ktoś bez namysłu i zabezpieczenia finansowego robi sobie dziecko. Bo to takie proste dorobić sobie małego człowieka.

To prawda. Mam minął rok od podjęcia decyzji o staraniach. W lutym minie rok od starań. Wczoraj policzyłam pi razy oko. Dziecko którego nie ma kosztowało mnie około 7/8 tysięcy :) badania, suplementy, wizyty. Gdzie tam paliwo i straty na l4 jak byłam w szpitalu.
To ja nie mam głowy do tego typu kalkulacji, bo i po co się denerwować takimi rzeczami ;)

Ja czasem lubię, bo wówczas mam tyyyyyle czasu na ogarnięcie wszystkich myśli, jakie zawsze krążą w mojej głowie - chomik nigdy nie zwalnia 🤷‍♀️😅 Ale wolę w postaci czekoladek.
Koleżanka poda adres do siebie na priv, chętnie odwiedzę 😂
Przypomniałaś mi nasz Egipt. Jak się mocno wychillowaliśmy. Ale ichniejszy specyfikiem. Co to był za wieczór :D

reklama
Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale dziecko, które właśnie śpi w łóżeczku obok, kosztowało nas 8 lat i prawie 200 tysięcy 😉

Do góry