wrobelmm
Fanka BB :)
Woda śledziowa?Hmmm.....nie U mnie w żadnym domu nie ma ziemniaków na święta aaaa stop... U babci mojego męża chyba dają ziemniaki do wody śledziowej (bleh).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woda śledziowa?Hmmm.....nie U mnie w żadnym domu nie ma ziemniaków na święta aaaa stop... U babci mojego męża chyba dają ziemniaki do wody śledziowej (bleh).
Jesli u Ciebie makówki oznacza kluski z makiem i miodem, to tak! Absolutnie, zawsze, wielką miskęA je się u którejś z was makówki?
Ja bym się dała za nie pokroić
U mnie jarzynowa to ziemniak, marchew, jajko, ogorek konserwowy, kukurydza, groszek, por, majonez.Ale jak to jarzynowa bez ziemniaków?
Pewnie chodzi o taką zupę śledziową. Zmora mojego dzieciństwa, była u nas co roku na wigilię jako pierwsze danieWoda śledziowa?
Uwielbiam excele, tabelki itp. Ten niestety nie mojego autorstwa, ale lubię się tak bawićU Ciebie Excel widzę na wysokim poziomie moja ewidencja wydatków to: przybliżona kwota->kategoria. Wszystko jedno pod drugim. A kategoria pisana skrótami, żeby żaden informatyk tego nie rozkminił, bo zapisuję na służbowym lapku
Chałka do ryby po grecku i sałatek! na II dzień. Smaczku karpia i pierogów nie można zabijać drożdżami z mąką i wodąPierogi z białej kapusty z karpiem + chałka? Ale jak to?
Super, że będziecie mieć czas i przestrzeń dla siebie
imaginacjainterpolacja
Idź i nie grzesz więcej!Dla mnie ciasta mogłyby nie istnieć
Jakbym czytała o sobie. LekarZ pyta czy cykle regularne. Prawie. Zazwyczaj 29-30 dni. Czekam jak na zbawienie a dzisiaj juz 34 DC a okresu nadal nie ma a owu było przy drożnym
Wyprodukowany przez mojego Ojca, bardzo dobryA jakiś dobry ten bimber?