reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

A jak tam wasze bingo? 😂 Ja już widzę, że u mnie w żadnej możliwej konfiguracji nie będzie skreśleń w jednym rzędzie 😂 Więc nie będę mogła krzyczeć bingo🤣
Pink Cute Valentine's Day Edition Bingo Instagram Post-2.png

BINGO X2!

reklama
Prawdę powiedziawszy u mnie **** wie jak jest. Zastrzyk zrobiłam, ale pęcherzyk jak był w środę, tak był i w piątek. Czuje się dość dziwnie i jestem osłabiona, ale nie ma się co dziwić, skoro biorę sterydy.
Gdyby nie ten cały monitoring w ostatnim miesiącu, powiedziałabym że teraz czuję się zupełnie, jakbym była w ciąży 🤷‍♀️
A może taki popaprany cykl będzie właśnie tym szczęśliwym.. różne szokujące historie tu były :) niezmiennie trzymam kciuki 🤞🏼🤞🏼

Apropo jeszcze tradycji wigilijnych to u nas: sianko pod obrus, kasa pod talerze, za panny wychodziłam na zewnątrz słuchać skąd pies szczeka - stąd miał przyjść przyszły mąż (sprawdziło się 😅).
U nas sianko jest i w wigilię mężczyzna jako pierwszy musi przekroczyć próg domu. I jeszcze każdej potrawy trzeba spróbować, żeby nas nic w kolejnym roku nie ominęło (a potraw min. 12) ;)

I teraz przez was mam ochotę i na pierogi i na krokiety i na ciasto i na jarzynową. Idę przeglądnąć co tam w zamrażarce mam i wyciągnę coś na obiad. Założyłam sobie że muszę wyjeść jaknajwiecej obiadów z zamrażarki i nic w tym tygodniu nie gotuje :) trzeba zrobić miejsce bo znając życie teściowa da nam mnóstwo żarcia po świętach, a lodówka pełna.
Haha robię dokładnie to samo. Ale zamrażarka dalej pełna 🙆

U nas sianko jest i w wigilię mężczyzna jako pierwszy musi przekroczyć próg domu. I jeszcze każdej potrawy trzeba spróbować, żeby nas nic w kolejnym roku nie ominęło (a potraw min. 12) ;)
o to to! Mężczyzna pierwszy w domu. Jak rano rodzice byli na zakupach/cmentarzu to mama puszczała tatę zawsze w drzwiach :D od paru lat mój brat to kultywuje i przyjeżdża z samego rana na kawę, a mój mąż jedzie do ich domu 😅
Też trzeba spróbować każdej potrawy.

reklama
Do góry