kropka.
Fanka BB :)
Ja nie daje musztardy, ani cebuli. Ale dodaje jabłkoJa też konserwowe i z moich udziwnień dodaje jeszcze cebulę jak o tym mówię to wszyscy się dziwią
Każda by tu podała inny przepis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie daje musztardy, ani cebuli. Ale dodaje jabłkoJa też konserwowe i z moich udziwnień dodaje jeszcze cebulę jak o tym mówię to wszyscy się dziwią
To napisz jej, ze podasz jej adres jeszcze raz, że musiała źle wypełnić. Bo te ostatnie dwie paczki nadal nie dotarłyWłaśnie napisała czy ją odwiedzimy wracając od moich rodziców po świętach i czy ma wysłać świąteczną paczkę, a ostatnie dwie to chyba na inny adres wysłała
ja też dodaje i czasem trochę szczypiorkuJa też konserwowe i z moich udziwnień dodaje jeszcze cebulę jak o tym mówię to wszyscy się dziwią
Ale tak bez barszczu z uszkami?? Nieeeeejarzynowa to podstawa. Ja czekam na święta właśnie żeby zjeść jarzynowa i pierogi z kapustą i grzybami, i dla mnie to wystarczy ale jakaś dodatkowa szukam
a przepraszam, jeszcze barszcz z uszkami a reszty może nie byćAle tak bez barszczu z uszkami?? Nieeeee
I to już w pełni akceptujęa przepraszam, jeszcze barszcz z uszkami a reszty może nie być
Nie radzę sobie.Tak mało się udzielam , ale muszę zapytać was dziewczyny jak radzicie sobie z tą całą otoczką świat , w tym roku straciliśmy swoje maleństwo w 12 tc w listopadzie mieliśmy się zobaczyć i już planowałam święta, o mojej stracie wie tylko mama, w święta jedziemy do moich rodziców na bank się porycze,na sama myśl wgl nie chce tam jechać. Wogole brak weny świątecznej i tego wszystkiego. Od nowego roku znów badania i lekarze .. czemu mieć dziecko to jest aż tak dużo takie mnie smuty naszły...
nie wiem jak mogłam popełnić taka gafęI to już w pełni akceptuję
ja daję konserwowe, z kiszonymi wydaje mi się za bardzo kwaśna. I nie wiem czy wy też ale ja daję jeszcze łyżeczkę musztardy do sałatki.