reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
jeszcze na aż takim etapie nie jestem 😅 narazie co roku jeździliśmy na wigilię albo bmdo moich albo do męża rodziców. Ale do moich to zawsze robiliśmy podział co kto robi bo jest nas 3 siostry więc wigilia duża. Na mnie zawsze spadały ciasta bo twierdzili że najlepiej mi wychodzą 🤭 a tu niby fajnie ze teściowa chce zrobić sama (twierdzi że oboje pracujemy to nie ma kiedy i ona zrobi), dla mnie to żaden argument a ja lubię gotować i tym zabiera mi całą radość z tego 😕 a jeśli chodzi o ciasta to zawsze robiłam właśnie jakieś serniki i gwiazdę makowa też a w tym roku mam ochotę na jakąś odmianę i zrobię ciasto Michałek i makowa panienkę 😉
Możesz podesłać przepisy :) jeszcze zdążę zmienić menu 😆
A ciasta czy potrawy szykuj jak najbardziej, jeśli lubisz, to w sumie jest największy fun z tych przygotowań. :)

Możesz podesłać przepisy :) jeszcze zdążę zmienić menu 😆
A ciasta czy potrawy szykuj jak najbardziej, jeśli lubisz, to w sumie jest największy fun z tych przygotowań. :)
Robiłam w zeszłym roku sernikobrownie i sernik na pierniku, niebo w gębie 😍 zaraz wrzucę linki. Wiem że sernik napewno będzie dlatego chcę coś innego 😉

Nigdy nie byłam w takiej sytuacji jak Ty, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak każda z Was, która ma stratę "na koncie" to przeżywa i jak to boli... ale domyślam się, że szczególnie w takich okresach jak świąteczny, ciężko jest funkcjonować i ten smutek nasila się ze zdwojoną siłą☹️
Ja nie straciłam nigdy ciąży, a mimo to jest mi bardzo ciężko na święta przy tym stole, jak wspomnę sobie, że kolejne już święta bez dziecka, że może nigdy nikt nie powie do mnie mamo, tymbardziej widząc wszystkich dookoła uśmiechniętych i szczęśliwych z rodzinami i dziećmi- i ja jedyna osoba w rodzinie i otoczeniu, która nadal nie spełniła swoich marzeń.
I tak jest mi tu na obczyźnie trochę łatwiej, bo nie ma "ich" wszystkich i mam tu trochę swój "mały świat" i nie jestem w aż takim stopniu narażona na to przebodzcowanie.
Wiedź, że nie jesteś sama i wiele osób cierpi tak jak Ty, życzę Ci bardzo dużo siły mimo wszystko w tym cierpieniu i żeby wyszło słońce po burzy.
Tulę wirtualnie💜
I Was wszystkie tulę, za te wszystkie bolączki serca💜
Na takie posty jest ciężko wybrać odpowiednią reakcję. Ciebie też tule ❤️ żaden ból nie jest łatwiejszy, każda z nas też inaczej sobie z nim radzi.

reklama
To chyba tak samo bym się angażowała. Jak się sama zainteresuje to można odpisać, ale nie widzę sensu zabiegania o takie relacje.
Właśnie napisała czy ją odwiedzimy wracając od moich rodziców po świętach😣 i czy ma wysłać świąteczną paczkę, a ostatnie dwie to chyba na inny adres wysłała😂😂😂

Do góry