LadyCaro
Fanka BB :)
Oby!!Ja też no ale próbujemy, małżu już po pierwszym zastrzyku czuł mega różnice w samopoczuciu więc może faktycznie i jego pływakom się polepszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby!!Ja też no ale próbujemy, małżu już po pierwszym zastrzyku czuł mega różnice w samopoczuciu więc może faktycznie i jego pływakom się polepszy
Nie no to wygląda, że jesteś przygotowana na wizytęListy badań nie dostaliśmy (tylko wywiad do uzupełnienia), ale badania mamy zrobione i w kierunku chorób zakaźnych, genetyczne, wymazy i wiele innych Na dofinansowanie nie liczymy, bo moje amh już kilka lat temu nie mieściło się w minimalnych kryteriach.
Liczę, że od razu uda się rozpisać procedurę - pewnie najpierw stymulacja pod iui (bo moje owulacje ostatnio mają ze sobą problem), a i czas świąteczny pewnie będzie bardziej problematyczny dla rozpoczęcia teraz ivf.
Mam jeden naszyjnik i kolczyki i mogę polecić! Dobra cena, fajne wzornictwo. Kolczyki mam ponad rok i nic się z nimi nie dzieje, choć też przyznam nie są używane jakoś bardzo regularnie (raczej typuKupowałyście kiedyś jakaś biżuterię od Ani Kruk?
Jak z jakością?
A nie myśleliście, żeby od razu podejść do ivf czy chcecie spróbować z iui? Ja też mam niskie amh, ale liczę, że może chociaż na dofinansowanie jakiś leków się załapię.Listy badań nie dostaliśmy (tylko wywiad do uzupełnienia), ale badania mamy zrobione i w kierunku chorób zakaźnych, genetyczne, wymazy i wiele innych Na dofinansowanie nie liczymy, bo moje amh już kilka lat temu nie mieściło się w minimalnych kryteriach.
Liczę, że od razu uda się rozpisać procedurę - pewnie najpierw stymulacja pod iui (bo moje owulacje ostatnio mają ze sobą problem), a i czas świąteczny pewnie będzie bardziej problematyczny dla rozpoczęcia teraz ivf.
Kurcze mój też ma bardzo niski i androlog nic nam takiego nie kazał braćAndrolog zalecił na poprawę nasienia bo mąż ma za niski testosteron naturalny
Czy Ty zwolniłaś termin w styczniu w Angeliusie u Mańki?W środę jedziemy do kliniki - bardzo proszę o wszystkie dobre rady i listę pytań jakie powinnam zadać
To zależy - bo pierwotnie 14.12 powinnam zacząć nowy cykl - tymczasem w sobotę jeszcze nie było owu (pęcherzyk miał 18mm - jutro dowiemy się czy urósł/pękł czy może nic się nie wydarzyło i już w tym cyklu nie wydarzy). Zakładałam, że zaczniemy działać od razu na tym najbliższym cyklu, a wg wcześniejszych wyliczeń, kontrole i punkcja wypadłaby w czasie świąt. Teraz trudno przewidzieć co się zadzieje - czy nowy cykl zacznie się w tym tygodniu, czy jednak była/będzie owu etc. Poza tym ja już w 3 ciąże zaszłam w swoim życiu, więc może podstymulowane iui, z włączeniem sterydów i heparyny, byłoby wystarczającym. Nadal nie jestem gotowa na komórkę dawczyni, a nie mogę wykluczyć takich rekomendacji pod ivf.A nie myśleliście, żeby od razu podejść do ivf czy chcecie spróbować z iui? Ja też mam niskie amh, ale liczę, że może chociaż na dofinansowanie jakiś leków się załapię.