wrobelmm
Fanka BB :)
Nie ma przypadków - są znaki!patrzcie, jestem chora na głowę. Odszukałam mój biichemowy post i wychodzi, że może wysikam znów kreski w rocznicę
Zobacz załącznik 1594260
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma przypadków - są znaki!patrzcie, jestem chora na głowę. Odszukałam mój biichemowy post i wychodzi, że może wysikam znów kreski w rocznicę
Zobacz załącznik 1594260
Nope, w ogóle go nie miałam. Mam termin lutowy u Wyroby.Czy Ty zwolniłaś termin w styczniu w Angeliusie u Mańki?
aa, ok. To coś źle mi się skojarzyło.Nope, w ogóle go nie miałam. Mam termin lutowy u Wyroby.
tam chyba nie wszystkie rzeczy można zamówić do paczkomatu. Część właśnie tylko z dostawąZamówiłam testy z Amazonu, tylko zastanawia mnie jedno: czy ja jestem ślepa, czy da się tam tylko zamówić z dostawą do domu?
Trzymam za Ciebie kciuki.To zależy - bo pierwotnie 14.12 powinnam zacząć nowy cykl - tymczasem w sobotę jeszcze nie było owu (pęcherzyk miał 18mm - jutro dowiemy się czy urósł/pękł czy może nic się nie wydarzyło i już w tym cyklu nie wydarzy). Zakładałam, że zaczniemy działać od razu na tym najbliższym cyklu, a wg wcześniejszych wyliczeń, kontrole i punkcja wypadłaby w czasie świąt. Teraz trudno przewidzieć co się zadzieje - czy nowy cykl zacznie się w tym tygodniu, czy jednak była/będzie owu etc. Poza tym ja już w 3 ciąże zaszłam w swoim życiu, więc może podstymulowane iui, z włączeniem sterydów i heparyny, byłoby wystarczającym. Nadal nie jestem gotowa na komórkę dawczyni, a nie mogę wykluczyć takich rekomendacji pod ivf.
Takie moje rozważania - zobaczymy co wyjdzie na jutrzejszym moni i co zaproponuje lekarz w klinice w środę.
Mam nadzieję, że jutro okaże się, że coś ruszyło i że w środę wyjdziesz z planem działania, z którego będziesz zadowolona.To zależy - bo pierwotnie 14.12 powinnam zacząć nowy cykl - tymczasem w sobotę jeszcze nie było owu (pęcherzyk miał 18mm - jutro dowiemy się czy urósł/pękł czy może nic się nie wydarzyło i już w tym cyklu nie wydarzy). Zakładałam, że zaczniemy działać od razu na tym najbliższym cyklu, a wg wcześniejszych wyliczeń, kontrole i punkcja wypadłaby w czasie świąt. Teraz trudno przewidzieć co się zadzieje - czy nowy cykl zacznie się w tym tygodniu, czy jednak była/będzie owu etc. Poza tym ja już w 3 ciąże zaszłam w swoim życiu, więc może podstymulowane iui, z włączeniem sterydów i heparyny, byłoby wystarczającym. Nadal nie jestem gotowa na komórkę dawczyni, a nie mogę wykluczyć takich rekomendacji pod ivf.
Takie moje rozważania - zobaczymy co wyjdzie na jutrzejszym moni i co zaproponuje lekarz w klinice w środę.
Testy zawsze zamawiałam do paczkomatuZamówiłam testy z Amazonu, tylko zastanawia mnie jedno: czy ja jestem ślepa, czy da się tam tylko zamówić z dostawą do domu?