wrobelmm
Fanka BB :)
Tak... Siedzę jak na szpilkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak... Siedzę jak na szpilkach
Ja m jak milosc kilka lat temu tak próbowałam ale daleko nie doszłamto masz tak samo jak ja! a na wspólnej też zaczełam kieydś oglądac odpoczątku, ale jakoś porzuciłam temat
no to stosujesz jak nie pekają Ci pęcherzyki.A od czego zależy żeby zastosować zastrzyk ovitrelle (czy jakoś tak).
Skuteczne to?
Z trzy dni przed pobraniem nie brałam dodatkowo witaminy D, ale tą mamadha w sumie chyba brałam. Oczywiście w dzień pobrania nie brałam nic.@Motylkowa! a odstawiłaś witaminę D przed badaniem?
No to powiem Ci, że jesteś fenomenem. Na pewno nie masz nigdzie witaminy d jeszcze?Z trzy dni przed pobraniem nie brałam dodatkowo witaminy D, ale tą mamadha w sumie chyba brałam. Oczywiście w dzień pobrania nie brałam nic.
Kurczę przeglądnęłam wszystkie suple i nic więcej nie ma no nic, śmieszna sytuacja, kompletnie się tego nie spodziewałamNo to powiem Ci, że jesteś fenomenem. Na pewno nie masz nigdzie witaminy d jeszcze?
A dietą nie uzupełniasz w znacznym stopniu?
piąteczka ja mam mega fazę na audiobooki ostatnio także tu czytam jedno i coś gmeram w projekcie, a tu kryminał jakiś lecija pracuję na jednym monitorze, a na drugim ukryta prawda leci...
Ja to jestem tym dziwnym elementem, który nie lubi ciszy. Pierwsze co robię jak przychodzę z pracy to włączam telewizor, zeby coś gadało. Pracować w ciszy też nie umiem i to nawet nie muzyka, tylko coś musi do mnie gadać. Najczęściej w tle leci masterchef albo cokolwiek, gdzie ktoś gotuje
Hmm skoro kiedyś byłam na wizycie i byłam po owulacij wtedy to znaczy że pęcherzyki pękły tak?A od czego zależy żeby zastosować zastrzyk ovitrelle (czy jakoś tak).
Skuteczne to?