reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ej ja mam statystyczne pytanie, czy my zakładamy 1000 stron w tym miesiącu? 😂 bo biorąc pod uwagę specyfikę tego miesiąca to średnio realne. A z drugiej stron tak się rozpisałyśmy, że 12 godzina a tu 21 stron już.

ja pracuję na jednym monitorze, a na drugim ukryta prawda leci... 😅
Ja to jestem tym dziwnym elementem, który nie lubi ciszy. Pierwsze co robię jak przychodzę z pracy to włączam telewizor, zeby coś gadało. Pracować w ciszy też nie umiem i to nawet nie muzyka, tylko coś musi do mnie gadać. Najczęściej w tle leci masterchef albo cokolwiek, gdzie ktoś gotuje :D
piąteczka🖐🏻 ja mam mega fazę na audiobooki ostatnio także tu czytam jedno i coś gmeram w projekcie, a tu kryminał jakiś leci😅

reklama
Do góry