reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dzień dobry. Chciałam zapisać się na test na 11.12, ale wczoraj wieczorem zmierzyłam sobie temp i tylko 36,6. To raczej nie mam szans na ciążę? W okresie około owulacji miałam 37, nie mierzyłam codziennie bo jestem trochę przeziębiona i zakładałam że nie ma sensu się tym sugerować.
Jednorazowy pomiar temperatury nic nie znaczy. Dodatkowo musi być do dwóch miejsc po przecinku a nie jeden, oraz mierzone zgodnie z zasadami.

reklama
Odcinek 3 „Ch jak chujocień”
Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Ch jak chujocien wiele imion ma…
Zobacz załącznik 1592968
A który to dzień dziś ?

Duża miałaś tą serię? To polegało na nakłuwaniu dolnych partii brzucha?
Łącznie byłam na 12 zabiegach i to była jedna seria. Na każdym miałam tak ok. 35-40 nakłuć - miałam igły na głowie, uszach, pod mostkiem, na podbrzuszu (tu najwięcej), na nadgarstkach, przy kolanach i kostkach. Dodatkowo zawsze miałam taką lampę ogrzewającą na brzuch. I co trzecią serię jeszcze nakłucia na plecach + bańki. Po tej pierwszej serii miałam odczekać min. 2 tyg i przyjść na kolejną, ale pojawiła się ciąża, więc nie poszłam. Trochę czasu mi to zajęło, bo chodziłam 2 x w tygodniu. Ale to miejsce polecam, bo pracują tam Panie, które są lekarkami, więc miałam do nich zaufanie :)

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
- Test zrobiony za szybko
- Doszukiwanie się cienia na teście
Czekam na propozycje :D

reklama
Miałam mieć gości, muszę ich odmówić bo raczej nie wyjadą. Mnie coraz bardziej rozkłada, węzeł chłodny jest powiększony i gdy dotykam jest nieprzyjemnie.
Mi tez choroby pokrzyżowały plany :( miał być babski weekend, ale przyjaciółka i jej dzieciurek się pochorowali. To już drugi przekładany termin, następny tuż przed sylwestrem. Może do trzech razy sztuka 😬

Do góry