reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dzień dobry. Chciałam zapisać się na test na 11.12, ale wczoraj wieczorem zmierzyłam sobie temp i tylko 36,6. To raczej nie mam szans na ciążę? W okresie około owulacji miałam 37, nie mierzyłam codziennie bo jestem trochę przeziębiona i zakładałam że nie ma sensu się tym sugerować.
Jednorazowy pomiar temperatury nic nie znaczy. Dodatkowo musi być do dwóch miejsc po przecinku a nie jeden, oraz mierzone zgodnie z zasadami.

reklama
Odcinek 3 „Ch jak chujocień”
Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Ch jak chujocien wiele imion ma…
Zobacz załącznik 1592968
A który to dzień dziś ?

Duża miałaś tą serię? To polegało na nakłuwaniu dolnych partii brzucha?
Łącznie byłam na 12 zabiegach i to była jedna seria. Na każdym miałam tak ok. 35-40 nakłuć - miałam igły na głowie, uszach, pod mostkiem, na podbrzuszu (tu najwięcej), na nadgarstkach, przy kolanach i kostkach. Dodatkowo zawsze miałam taką lampę ogrzewającą na brzuch. I co trzecią serię jeszcze nakłucia na plecach + bańki. Po tej pierwszej serii miałam odczekać min. 2 tyg i przyjść na kolejną, ale pojawiła się ciąża, więc nie poszłam. Trochę czasu mi to zajęło, bo chodziłam 2 x w tygodniu. Ale to miejsce polecam, bo pracują tam Panie, które są lekarkami, więc miałam do nich zaufanie :)

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
- Test zrobiony za szybko
- Doszukiwanie się cienia na teście
Czekam na propozycje :D

reklama
Miałam mieć gości, muszę ich odmówić bo raczej nie wyjadą. Mnie coraz bardziej rozkłada, węzeł chłodny jest powiększony i gdy dotykam jest nieprzyjemnie.
Mi tez choroby pokrzyżowały plany :( miał być babski weekend, ale przyjaciółka i jej dzieciurek się pochorowali. To już drugi przekładany termin, następny tuż przed sylwestrem. Może do trzech razy sztuka 😬

Do góry