Aksamitka28
Fanka BB :)
Też to przerabiałam grunt, że nie reklama prezerwatywnie ma to jak włączyć do trzona jakąś sexy muzyczkę, wszystko idzie w najlepsze a tu reklama i "kupuj w Lidlu"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też to przerabiałam grunt, że nie reklama prezerwatywnie ma to jak włączyć do trzona jakąś sexy muzyczkę, wszystko idzie w najlepsze a tu reklama i "kupuj w Lidlu"
nie ma to jak włączyć do trzona jakąś sexy muzyczkę, wszystko idzie w najlepsze a tu reklama i "kupuj w Lidlu"
Panuje jakieś choróbsko wredne Ale na wszelki byłam u gina bo już się wystraszyłam, ze może przydatki.. Ale na szczęście wszystko jest ok. Nie pozostaje nic tylko czekać do dnia testowania Najgorsze, że mam wtedy imprezę no i chyba będę musiała się na bętę wybrać dzień wcześniej na wszelki wypadekMiałam tak tydzień wcześniej (wieczorem kilkugodzinna gorączka, dreszcze, ból głowy - ale bez bólu jajników i brzucha). Też mnie to zdziwiło, bo zazwyczaj jak choruję to mnie po prostu rozkłada, a wtedy wstałam kolejnego dnia totalnie zdrowa. Tylko tydzień później przyszło normalne choróbsko, a potem @
i tak trzymam kciuki, niech dla kogoś ten grudzień będzie szczęśliwy, nawet jeżeli ja go już spisałam na straty!!!
A może akurat jak "na złość" testu nie ma a i okresu nie będzieI temperatura zamiast w dół to w gorę a ja już bez testu... niby wg flo jutro okres, to pewnie spadnie na 36,6
Czekam na poranny test @Mademoiselle_Nika ️
Naiwnie nie opuszcza mnie mała nadzieja, jeszcze gdzieś pokładam nadzieję w tym seksie z 25.11 bo z tamtych dni, to już powinno coś wyjść. Czekam dziś na dostawę easy&home no chyba, że okres mnie wyprzedzi.A może akurat jak "na złość" testu nie ma a i okresu nie będzie
Jprd trafiłaś gówniany felerny test. Przykro mi, ale jak pisałaś jeszcze jest wcześnie więc masz czas.️Odcinek 3 „Ch jak chujocień”
Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Ch jak chujocien wiele imion ma…
Zobacz załącznik 1592968
Tu nic nie widzęOdcinek 3 „Ch jak chujocień”
Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Ch jak chujocien wiele imion ma…
Zobacz załącznik 1592968