reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
I temperatura zamiast w dół to w gorę a ja już bez testu...🫠😵‍💫😵 niby wg flo jutro okres, to pewnie spadnie na 36,6

Czekam na poranny test @Mademoiselle_Nika ✊🤞

Załączniki

• Screenshot_20231207_090845_Flo.jpg
    Screenshot_20231207_090845_Flo.jpg
    132,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Miałam tak tydzień wcześniej (wieczorem kilkugodzinna gorączka, dreszcze, ból głowy - ale bez bólu jajników i brzucha). Też mnie to zdziwiło, bo zazwyczaj jak choruję to mnie po prostu rozkłada, a wtedy wstałam kolejnego dnia totalnie zdrowa. Tylko tydzień później przyszło normalne choróbsko, a potem @ 😞

i tak trzymam kciuki, niech dla kogoś ten grudzień będzie szczęśliwy, nawet jeżeli ja go już spisałam na straty!!!🤞🤞🤞
Panuje jakieś choróbsko wredne 😣 Ale na wszelki byłam u gina bo już się wystraszyłam, ze może przydatki.. Ale na szczęście wszystko jest ok. Nie pozostaje nic tylko czekać do dnia testowania :D Najgorsze, że mam wtedy imprezę no i chyba będę musiała się na bętę wybrać dzień wcześniej na wszelki wypadek :D

Życzę Ci powodzenia w następnych staraniach! Musi się w końcu udać! ❤

A może akurat jak "na złość" testu nie ma a i okresu nie będzie
🤭🤞
Naiwnie nie opuszcza mnie mała nadzieja, jeszcze gdzieś pokładam nadzieję w tym seksie z 25.11 😆😆😊 bo z tamtych dni, to już powinno coś wyjść. Czekam dziś na dostawę easy&home no chyba, że okres mnie wyprzedzi.

Odcinek 3 „Ch jak chujocień”
Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Ch jak chujocien wiele imion ma…
IMG_9128.jpeg

Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Zobacz załącznik 1592968
Jprd trafiłaś gówniany felerny test. Przykro mi, ale jak pisałaś jeszcze jest wcześnie więc masz czas.🤞✊

reklama
Kolejny odcinek 14.12!
Zobacz załącznik 1592968
Tu nic nie widzę 😔

Do góry