reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Odcinek 3 „Ch jak chujocień”
Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Ch jak chujocien wiele imion ma…
Zobacz załącznik 1592968
Testujemy razem🤞🏻 wtedy będą krechy

reklama
Kojarzycie może co ile można powtarzać stymulacje cykli np lamettą? Wiem, że można ją prowadzić przez maksymalnie 6 cykli ale zastanawiam się co później po jakim czasie można znowu. Bo pierwsze 3 cykle u mojej gin miałam stymulowane, teraz miesiąc przerwy i kolejne 3 też będę mieć stymulowane po drożnosci. I tak się zastanawiam w razie gdyby się nie udało, a drożność by wyszła ok to jak to później wszystko wygląda?

Bohaterka czym prędzej rano zrobiła test. A nawet dwa. Biel na teście pozostawiła ją bez wątpliwości! Pozostały dwie opcje: jest za wcześnie na test lub nic z tego w tym miesiącu. Oraz pytanie: czym była rzekoma druga kreska na teście? Chujocieniem czy kreska testową?
Kolejny odcinek 14.12!
Zobacz załącznik 1592968
Yhhh...
Przykro mi, natomiast nadzieją jest ze może wcześnie.

Kolejny odcinek 14.12!
Zobacz załącznik 1592968
Nooołłłł! Ale czekam na rozwój sytuacji

Dzień dobry. Chciałam zapisać się na test na 11.12, ale wczoraj wieczorem zmierzyłam sobie temp i tylko 36,6. To raczej nie mam szans na ciążę? W okresie około owulacji miałam 37, nie mierzyłam codziennie bo jestem trochę przeziębiona i zakładałam że nie ma sensu się tym sugerować.

Dzień dobry. Chciałam zapisać się na test na 11.12, ale wczoraj wieczorem zmierzyłam sobie temp i tylko 36,6. To raczej nie mam szans na ciążę? W okresie około owulacji miałam 37, nie mierzyłam codziennie bo jestem trochę przeziębiona i zakładałam że nie ma sensu się tym sugerować.
Cześć, zapisuje
Moim zdaniem jeżeli nie mierzyłaś cały cykl temperatury to brak odniesienia i wykres jak i wyniki są nie miarodajne.

reklama
Kolejny odcinek 14.12!
Zobacz załącznik 1592968
O zgrozo 🤦 kiedy te cienie przestaną kłamać 😔

Do góry