reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
- Test zrobiony za szybko
- Doszukiwanie się cienia na teście
Czekam na propozycje :D
Edit. Forum mi zamuliło i nie widziałam ze mam już do nadrobienia trochę, biorę się za czytanie 😅

reklama
U mnie już się okres rozkręcił, wczoraj tylko plamienie wiec dzisiaj oficjalnie uznaje za 1dc akurat w moje imieniny 😆 Przyciągam myślami szybszą owulacje na ten cykl, bo jest ryzyko że będzie idealnie w święta, a jedziemy najprawdopodobniej do moich rodziców 🤡 no i fajnie by było się załapać jeszcze na ostatnie testowanie w 2023. Kurde jak ten rok zleciał 🫣

U mnie już się okres rozkręcił, wczoraj tylko plamienie wiec dzisiaj oficjalnie uznaje za 1dc akurat w moje imieniny 😆 Przyciągam myślami szybszą owulacje na ten cykl, bo jest ryzyko że będzie idealnie w święta, a jedziemy najprawdopodobniej do moich rodziców 🤡 no i fajnie by było się załapać jeszcze na ostatnie testowanie w 2023. Kurde jak ten rok zleciał 🫣
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! <3
baby animal flower GIF

U mnie tez owulacja wypada na 1 dzień świąt i też planujemy ten czas u rodziców. Tylko w sumie tak sobie myślę, ze od ponad 2 lat nic się nie wydarzyło więc nie jest to jakaś szansa ktora mi przepadnie.😵‍💫

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
Objawy ciążowe po owulacji 😄

Moje propozycje:
Nie wiem czy o coś takiego Ci chodziło, ale proszę:
- zalany test
- test owulacyjny z horiena się nie wybarwił
- krzywa 3-punktowa glukozowa i insulinowa (brawo, masz IO!)
- weź trzy tabletki magnezu z Yango
- więcej niż rok starań
- endometrium w czasie owulacji powyżej 6 mm
- morfologia poniżej 4%
- Dwa pęcherzyki dominujące (bonusowa seria!)

reklama
Łącznie byłam na 12 zabiegach i to była jedna seria. Na każdym miałam tak ok. 35-40 nakłuć - miałam igły na głowie, uszach, pod mostkiem, na podbrzuszu (tu najwięcej), na nadgarstkach, przy kolanach i kostkach. Dodatkowo zawsze miałam taką lampę ogrzewającą na brzuch. I co trzecią serię jeszcze nakłucia na plecach + bańki. Po tej pierwszej serii miałam odczekać min. 2 tyg i przyjść na kolejną, ale pojawiła się ciąża, więc nie poszłam. Trochę czasu mi to zajęło, bo chodziłam 2 x w tygodniu. Ale to miejsce polecam, bo pracują tam Panie, które są lekarkami, więc miałam do nich zaufanie :)
Dzięki za szczegółowe info :)

Do góry