reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
- Test zrobiony za szybko
- Doszukiwanie się cienia na teście
Czekam na propozycje :D
Edit. Forum mi zamuliło i nie widziałam ze mam już do nadrobienia trochę, biorę się za czytanie 😅

reklama
U mnie już się okres rozkręcił, wczoraj tylko plamienie wiec dzisiaj oficjalnie uznaje za 1dc akurat w moje imieniny 😆 Przyciągam myślami szybszą owulacje na ten cykl, bo jest ryzyko że będzie idealnie w święta, a jedziemy najprawdopodobniej do moich rodziców 🤡 no i fajnie by było się załapać jeszcze na ostatnie testowanie w 2023. Kurde jak ten rok zleciał 🫣

U mnie już się okres rozkręcił, wczoraj tylko plamienie wiec dzisiaj oficjalnie uznaje za 1dc akurat w moje imieniny 😆 Przyciągam myślami szybszą owulacje na ten cykl, bo jest ryzyko że będzie idealnie w święta, a jedziemy najprawdopodobniej do moich rodziców 🤡 no i fajnie by było się załapać jeszcze na ostatnie testowanie w 2023. Kurde jak ten rok zleciał 🫣
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! <3
baby animal flower GIF

U mnie tez owulacja wypada na 1 dzień świąt i też planujemy ten czas u rodziców. Tylko w sumie tak sobie myślę, ze od ponad 2 lat nic się nie wydarzyło więc nie jest to jakaś szansa ktora mi przepadnie.😵‍💫

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
Objawy ciążowe po owulacji 😄

Moje propozycje:
.

Ostatnia edycja:
reklama
Łącznie byłam na 12 zabiegach i to była jedna seria. Na każdym miałam tak ok. 35-40 nakłuć - miałam igły na głowie, uszach, pod mostkiem, na podbrzuszu (tu najwięcej), na nadgarstkach, przy kolanach i kostkach. Dodatkowo zawsze miałam taką lampę ogrzewającą na brzuch. I co trzecią serię jeszcze nakłucia na plecach + bańki. Po tej pierwszej serii miałam odczekać min. 2 tyg i przyjść na kolejną, ale pojawiła się ciąża, więc nie poszłam. Trochę czasu mi to zajęło, bo chodziłam 2 x w tygodniu. Ale to miejsce polecam, bo pracują tam Panie, które są lekarkami, więc miałam do nich zaufanie :)
Dzięki za szczegółowe info :)

Do góry