reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Ludzie potrafią być okropni... ja od "dobrych znajomych", którzy mają 3 dzieci usłyszałam, że będę wiedzieć, co to małżeństwo dopiero jak będziemy mieć dzieci i że narazie to się tak "bawimy", bo przecież mamy tylko psa...😡🤬 jesteśmy 3 lata po ślubie, w związku od 9 lat. nieważne czy ktoś wie o Twojej sytuacji czy nie, nic go nie uprawnia do takich ocen!
Ja już mam dziecko i szczerze muszę przyznać, że to starania przeorały nas i nasz małżeństwo. Nie dziecko. A że przechodzimy przez to razem i się w tym wspieramy to pokazało, że przetrwamy wszystko. Niestety tak jak piszesz. Ktoś kto się z tym nie zmagał nie wie jak to jest. Ale ja dzisiaj też bije się w pierś za to, że kiedyś zapytałam znajomych "co tam u bezdzietnego małżeństwa.."

reklama
Wczoraj odczytałam wyniki tarczycowe , zrobiłam Tsh TRAb bo było w pakiecie, a wyszło podwyższone, mam się tym martwić?

Załączniki

• IMG_5219.jpeg
    IMG_5219.jpeg
    132,9 KB · Wyświetleń: 66
Cześć dziewczynki mam nadzieję, że Mikołaj Wam przyniesie dzisiaj jakiś prezencik a najlepiej pod postacią dwóch kresek ❤️

Ja dzisiaj od rana zbieram pieniążki w firmie na szlachetną paczkę i przy okazji przebrana za Mikołajke rozdawałam cukierki. A przy tym niezły spacer bo firma, w której pracuje zatrudnia ponad 2 tys. Ludzi więc same fajne i pożyteczne rzeczy dzisiaj 😏 ale cudownie sprawiać, że na buziach pojawia sie uśmiech ❤️
A jeszcze dzisiaj po raz pierwszy od bardzo długiego czasu spędzę wieczór z mężem i położymy się razem spać razem ❤️
Miłego dnia dla Was❤️

reklama
Do góry