reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Konsultacja z naprawdę dobrym endokrynologiem.
Dla mnie ft4 jest za nisko. I przeciwciała TRAb mogą sugerować chorobę autoimmunologiczną tarczycy.
Robiłaś USG tarczycy?
nic, żadnego usg jeszcze… ale się zapisze, i umówię do endokrynologa, jutro o 15 mam monitoring to dowiem się co lekarz na te wyniki, myślałam że nie jest źle, ogólnie. Czytałam że dziewczyny te TRAb mają po 10 czy 30. Dużym to może być problemem?

nic, żadnego usg jeszcze… ale się zapisze, i umówię do endokrynologa, jutro o 15 mam monitoring to dowiem się co lekarz na te wyniki, myślałam że nie jest źle, ogólnie. Czytałam że dziewczyny te TRAb mają po 10 czy 30. Dużym to może być problemem?
Wiesz co ja bym tego nie bagatelizowała. Bo tu niby lekko będzie podwyższone a chwila moment i tarczyca się rozchwieje i będziesz miała większy problemy
Podwyższone TRAb może sugerować chorobę Gravesa Basedowa. Ale masz ładne ft3 i ft4 do tego więc nie panikowałabym. Dlatego ważny byłby obraz USG tarczycy :) czy jest odpowiednich wymiarów i nie ma guzków.

Ja się zarzekam, że dopiero 15go zrobię test ale, ale
W poprzednich transferach od 5dpt sikałam na patyki 😆
Jestem ciekawa ile wytrzymam (w domu zero e Gemini pod domem)
ja po pracy odbieram swoją baterię testów z paczkomatu 😅 i w niedzielę na pewno coś siknę, zastanawiam się jeszcze nad sobotą 🫣🤭

Wiesz co ja bym tego nie bagatelizowała. Bo tu niby lekko będzie podwyższone a chwila moment i tarczyca się rozchwieje i będziesz miała większy problemy
Podwyższone TRAb może sugerować chorobę Gravesa Basedowa. Ale masz ładne ft3 i ft4 do tego więc nie panikowałabym. Dlatego ważny byłby obraz USG tarczycy :) czy jest odpowiednich wymiarów i nie ma guzków.
dzięki, już się umawiam, za dzieciaka miałam usg tarczycy, nic nie było 😂😂😂

reklama
Do góry