Mademoiselle_Nika
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na tym USG byłaś?Wszystko dobrze poza betą
Ta, wszystko jest okejA na tym USG byłaś?
Przepraszam, ze wtrace. Mnie sie przysnil chlopczyk Mikolaj i jak sie obudzilam, postanowilam ze tak bedzie mial na imie moj syn. Mam Mikolaja i jest super mimo ze czasami daje popalic Trzymam kciuki za imiennikaJak serio jestem w ciąży i będzie syn - daje mu na imię Mikołaj
No piękne to imię coraz bardziej mi się podoba!Przepraszam, ze wtrace. Mnie sie przysnil chlopczyk Mikolaj i jak sie obudzilam, postanowilam ze tak bedzie mial na imie moj syn. Mam Mikolaja i jest super mimo ze czasami daje popalic Trzymam kciuki za imiennika
Trzymamy cały czas kciuki. Kiedy masz kolejne USG?Ta, wszystko jest okej
Jutro, jeśli dotrzymam bo plamienia wróciłyTrzymamy cały czas kciuki. Kiedy masz kolejne USG?
Naprawdę mocno trzymam kciuki.Jutro, jeśli dotrzymam bo plamienia wróciły