U
użytkowniczka Co
Gość
Też na nim płakałamJa tez dzis popłakałam się na koniec serialu ŚWIĘTA RODZINA... ach ten pms
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też na nim płakałamJa tez dzis popłakałam się na koniec serialu ŚWIĘTA RODZINA... ach ten pms
może to będzie podwójne szczęście?Uwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podwójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
niech będzie chociaż jedno... to mi wystarczy. Z resztą nie wiadomo czy oba pękną. Ale jak równo rosnąmoże to będzie podwójne szczęście?
Weszłam zobaczyć kolejne testy a tu co LIPA
Przeznaczenie, widocznie miało tak być ze zapiszesz sie prosto na mamusie a nie kreski z tego co podczytywalam sierpniówki to Bolilola mąż tez z covidem, więc nie jesteś samaJa wysikałam dzisiaj kreski
Czytam kreski od miesiący, dopiero w listopadzie odważyłam się zapisać. Teraz początek grudnia i ostatnie dni do @, więc wkurw na cały świat czemu wszyscy dookoła mają dzieci, a ja nie. Miałam odpocząć od forum i się nie zapisywać, ale w sumie i tak czytam na bieżąco Nawet zareagowałam na wiele postów głupia! Miałam się zapisać na jutro (7.12), ale wkurw wziął górę. Mogłabym mieć prawie dwuletnie dziecko już, lub gdybym nie poroniła ponad 3miesięczne. W ogóle w szoku jestem i przerażona jakbym wczoraj się zaczęła starać dopiero kolejny strach to bardzo kiepska sperma i na dokładkę Stary wysmarkał pozytywny test na covid w poniedziałek OMG
ja się chyba nie odważę zapisać na sierpniówki za szybko. Mam deja vu totalne. Ostatnia stracona ciąża też kreski w grudniu i termin na sierpień, tylko 2 tygodnie później wszystkoPrzeznaczenie, widocznie miało tak być ze zapiszesz sie prosto na mamusie a nie kreski z tego co podczytywalam sierpniówki to Bolilola mąż tez z covidem, więc nie jesteś sama
ja Ci tam będę trzymać dwa kciukasyniech będzie chociaż jedno... to mi wystarczy. Z resztą nie wiadomo czy oba pękną. Ale jak równo rosną
cos tam kurna widać. Nawet ja widzę, a ja to zazwyczaj nie widzę nic.Zobacz załącznik 1592524
Teraz jak wyschło to ledwo da się złapać na zdjęciu