Papatk_a
Fanka BB :)
Jesteś kompletna! Jesteś cudowną żoną, przyjaciółką, córką. Będziesz cudowną mamą!
Może kiedyś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś kompletna! Jesteś cudowną żoną, przyjaciółką, córką. Będziesz cudowną mamą!
Nie znoszę takiego oceniania ludzi i udowadniania na siłę drugiej osobie jak ktoś ma bardziej pezejeb**e w życiu, zwłaszcza że nie mają pojęcia przez co druga osoba przechodzi i nawet nie chcą wysłuchać. Ja się już nauczyłam, że takim osobom lepiej przytaknąć i olać, bo ich nie interesuje nic więcej poza czubkiem wlasnego nosa. Liczą chyba tylko na gratulacje, że osiągnęli najwyższy level bycia narcyzem i palanetm w jednym.Ja od najlepszej przyjaciółki usłyszałam, że nic nie wiem o życiu, bo nie mam dzieci. I zobaczę jak będę miała dziecko co to prawdziwe życie. Byłam 2 tygodnie po poronieniu. Nic nie wiedziała o nich, bo odsunęła się ode mnie sama po porodzie.
Popieram! Musimy zamknąć ten miesiąc i rok z przytupem!@Lily_of_the_valley 31.12 wysikasz dwie kreski, trzymam kciuki!
Super wiadomość teraz trzymam mocnotak Kropek zainstalowany u mamusi światu da się poznać jakoś w drugiej połowie sierpnia mam nadzieję
Super! TrzymamJa po transferze.
Oczekiwanie na test za 10 dni
popieram. Dla mnie też bez sensu się licytować kto ma gorzej. Każdy jest na innym etapie życia. Może mieć inne oczekiwania wobec życia itp.Nie znoszę takiego oceniania ludzi i udowadniania na siłę drugiej osobie jak ktoś ma bardziej pezejeb**e w życiu, zwłaszcza że nie mają pojęcia przez co druga osoba przechodzi i nawet nie chcą wysłuchać. Ja się już nauczyłam, że takim osobom lepiej przytaknąć i olać, bo ich nie interesuje nic więcej poza czubkiem wlasnego nosa. Liczą chyba tylko na gratulacje, że osiągnęli najwyższy level bycia narcyzem i palanetm w jednym.
@Lily_of_the_valley 31.12 wysikasz dwie kreski, trzymam kciuki!
Popieram! Musimy zamknąć ten miesiąc i rok z przytupem!