reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
W miałaś na cyklu stymulowanym czy naturalnym? Ile miałaś pęcherzyków?
Pierwsze na naturalnym, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Ovi, a kilka dni po zabiegu progesteron Besins.
Drugie na cyklu stymulowanym Aromekiem, dwa pęcherzyki. Też Ovi + później Besins.
Trzecie na stymulowanym Aromekiem, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Zivafert, a kilka dni po zabiegu Prolutex.

Tylko, że u mnie z żadnej nic nie drgnęło nawet, bo problem jest widocznie gdzie indziej 😔

Pierwsze na naturalnym, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Ovi, a kilka dni po zabiegu progesteron Besins.
Drugie na cyklu stymulowanym Aromekiem, dwa pęcherzyki. Też Ovi + później Besins.
Trzecie na stymulowanym Aromekiem, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Zivafert, a kilka dni po zabiegu Prolutex.

Tylko, że u mnie z żadnej nic nie drgnęło nawet, bo problem jest widocznie gdzie indziej 😔
Dziękuję za odpowiedź.
Ja szczerze mówiąc też uważam, że problem jest gdzieś indziej, w sensie wydaje mi się, że my z mężem jesteśmy niedopasowani do siebie pod tym względem i nie uda nam się że sobą nigdy. Ale jak nie spróbuję to się nie dowiem.

Dziękuję za odpowiedź.
Ja szczerze mówiąc też uważam, że problem jest gdzieś indziej, w sensie wydaje mi się, że my z mężem jesteśmy niedopasowani do siebie pod tym względem i nie uda nam się że sobą nigdy. Ale jak nie spróbuję to się nie dowiem.
Przypomnę tylko, że zaliczyłaś jednak jeden biochem, więc jakieś połączenie udało się uzyskać.

reklama
Do góry