Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak Kropek zainstalowany u mamusi światu da się poznać jakoś w drugiej połowie sierpnia mam nadzieję
No to czekamy na 2 krechytak Kropek zainstalowany u mamusi światu da się poznać jakoś w drugiej połowie sierpnia mam nadzieję
28kDziewczyny w trakcie procedury IVF ile tak orientacyjnie wydałyście pieniędzy do tego momentu, w którym się teraz znajdujecie?
niech się kropek trzyma! będzie akurat najpiękniejszy prezent na świętaFrytki zeżarte kolczyki ananasowe były bo skarpetki w ananasy kurier mi przyniósł przed chwilą teraz ciepłe skarpety i tylko pozytywne myślenie
A właśnie robie i też będę szamać za WasFrytki zeżarte kolczyki ananasowe były bo skarpetki w ananasy kurier mi przyniósł przed chwilą teraz ciepłe skarpety i tylko pozytywne myślenie
28k
(Ćśśś, nie ma mnie tu )
Taak, wiem - to żart byłAle Ty płacisz 150 zł za cały monitoring (kilka wizyt) a @nieznośne_poplątanie 130 zł za jedną wizytę monitoringu. Dobrze rozumiem?
U mnie lekarz w dniu iui podglądał czy pęcherzyk pękł i nie doliczał sobie za to. Robił to w ramach zabiegu, bo i tak sprawdzał czy płyn dobrze wleciałno i taką mam nadzieję, ze będzie. A w dzień IUI jest normalnie podglądanie? I płaci się za to?
Sorry, nie załapałam, przeliczałamTaak, wiem - to żart był