reklama
Długo się staraliście? Jaka strategia? Jak najczęściej czy co 2 dni? No i oczywiście gratulacje [emoji122]Cześć Dziewczyny wszystkim gratuluję kreseczek! Ja dziś po becie (320). Nie udało się na mikołajki a udało na wigilię . Trzymam za Was wszystkie kciuki!!!! Kochane, powodzenia! I do zobaczenia na wrześniówkach [emoji3059]
jjm86
Fanka BB :)
Trzeci cykl, co drugi dzień a po seksie tyłek i nogi w górę . W tym cyklu byłam pewna, że się nie udało, i się myliłamDługo się staraliście? Jaka strategia? Jak najczęściej czy co 2 dni? No i oczywiście gratulacje [emoji122]
Też zawsze leżę z nogami do góry... No nic, będę próbować dalej... W środę lub w czwartek mam owu...Trzeci cykl, co drugi dzień a po seksie tyłek i nogi w górę . W tym cyklu byłam pewna, że się nie udało, i się myliłam
Lily2389
Cześć dziewczyny, tydzień temu cieszyłam się pęcherzykiem 13. 5mm na usg, dzisiaj następny monitoring, pęcherzyk taki sam dokładnie 14 mm, różnice lekarz wziął za błąd na usg, według norm powinien rosnąć 0.5mm na dzień. Tydzień temu mówił że nie ma czym się martwić to dzisiaj powiedział że jest niedobrze. Poprzedni cykl bezowulacyjny, od następnego włącza clostilbegyt..
Kasiulka55
Aktywna w BB
Niecierpliwie czekam na ten wpisTak napewno bete powtórze za dwa trzy dni ! A jeśli będzie wszystko prawidłowo i ciaża sie potwierdzi to dam znać na grupie i rozpisze wszystko co nam pomogło zajść w tym cyklu po pol roku starań.
Kasiulka55
Aktywna w BB
a jeszcze takie głupie pytanie. Czy po owu tez co drugi dzień czy odpuszczaliscie i już rzadziej ?Trzeci cykl, co drugi dzień a po seksie tyłek i nogi w górę . W tym cyklu byłam pewna, że się nie udało, i się myliłam
reklama
jjm86
Rzadziej, ale to wynikało raczej ze zmęczeniaa jeszcze takie głupie pytanie. Czy po owu tez co drugi dzień czy odpuszczaliscie i już rzadziej ?