C
czar121
Gość
A robiliście dziewczyny dzis testy ? Moze jakas zmiana ? Objawy macie ?32. :/ ale pewnie teraz już okres przyjdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiliście dziewczyny dzis testy ? Moze jakas zmiana ? Objawy macie ?32. :/ ale pewnie teraz już okres przyjdzie.
Dam znać. Szanse 50 na 50Pochwal sie wynikiem
To i tak duzoDam znać. Szanse 50 na 50
Podziel się już teraz, ja czekam na owu, powinna być jutro lub pojutrzeTak napewno bete powtórze za dwa trzy dni ! A jeśli będzie wszystko prawidłowo i ciaża sie potwierdzi to dam znać na grupie i rozpisze wszystko co nam pomogło zajść w tym cyklu po pol roku starań.
Zawsze są 50 na 50 albo się uda albo nie. Dzisiaj 10 dzień po planowym przyjściu @. A jej jak nie było tak nie ma. 36 dzień cyklu. Nie miałam żadnych plamień. Nic. Poza bolącymi piersiami, poddenerwowaniem i takim dziwnym uczuciem gdzieś w szyjce nie ma nic innego. Sama nie wiem już.. Test robiony 23.12 negatywny. Potem myślałam, że może go zalałam albo po prostu zrobiony był za wcxzesnie. Nie wiem. Beta na pewno powie mi wszystko. Wtedy będę miała pewność czy tak czy nie.To i tak duzo
Mi musiała się przesunąć owulacja w takimA robiliście dziewczyny dzis testy ? Moze jakas zmiana ? Objawy macie ?
U mnie tez @U mnie dzis 32 dc i pojawiła się chyba @. Narazie tylko różowa krew ze śluzem, ale pewnie zaraz się rozkręci, także testu nie kupuje . Może uda się w styczniu na 31 urodziny ...
Ja też właśnie wróciłam z bety więc wielkie oczekiwanie na popołudniowe wyniki [emoji3590][emoji120]
Ja byłam na becie. Teraz tylko czekac do 15 na wyniki. Zwariować można przez ten czas.