reklama
Gratulacje!Dziewczyny moja beta jest dodatnia Zobacz załącznik 1220185
Jest już wątek styczniowyCzy ktos zrobi wątek na styczeń? Czy przenosicie się na staraczki 2021?
Katia90
Fanka BB :)
Jest już wątek styczniowyCzy ktos zrobi wątek na styczeń? Czy przenosicie się na staraczki 2021?
wikoosia
DziekujeGratulacje!
Aurorah
Dziewczyny gratulacje! A ja mam pytanie, zwykle moje cykle wyglądały tak, że ok. 3-5 dni przed okresem miałam plamienia. Na badaniach krwi i wyszło, że jest lekko podwyższona prolaktyna. Przez 4 tygodnie brałam Dostinex. Termin okresu jest za 2 dni, a plamień nie widać (powinny już być conajmniej od wczoraj). Czy jest możliwe że to działanie Dostinexu wyregulowało sprawę plamień? jutro mam w planach iść na badania krwi i zastanawiam się czy nie poprosić przy okazji o betę. Ale poza brakiem plamień czuję się normalnie nawet nie czuję, że okres się zbliża. Tą betę powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki czy np. dzień przed też można?
Dzięki [emoji106]Jest już wątek styczniowy [emoji16]
rzsz jak najszybciej gratulacjeTak napewno bete powtórze za dwa trzy dni ! A jeśli będzie wszystko prawidłowo i ciaża sie potwierdzi to dam znać na grupie i rozpisze wszystko co nam pomogło zajść w tym cyklu po pol roku starań.
reklama