PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Dziewczyny pomóżcie!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pomóżcie!!!!
Z czym? [emoji2296]
Myślę że jak najbardziej tak, piękne 2 krechy, najlepiej dla potwierdzenia iść na betę, gratulacje [emoji122]Dziewczyny, dzisiaj rano wyszło mi takie coś. Termin okresu dzisiaj. Czy mogę ten wynik już uznać za wiarygodny?
Dziewczyny, dzisiaj rano wyszło mi takie coś. Termin okresu dzisiaj. Czy mogę ten wynik już uznać za wiarygodny?
Gratulacje, moglabys pozarażaćDziewczyny, dzisiaj rano wyszło mi takie coś. Termin okresu dzisiaj. Czy mogę ten wynik już uznać za wiarygodny?
Przebieram nogami w oczekiwaniu na Twój wpisTak napewno bete powtórze za dwa trzy dni ! A jeśli będzie wszystko prawidłowo i ciaża sie potwierdzi to dam znać na grupie i rozpisze wszystko co nam pomogło zajść w tym cyklu po pol roku starań.
Zdecydowanie tak! gratulacje I spokojnej, nudnej ciąży [emoji8]Dziewczyny, dzisiaj rano wyszło mi takie coś. Termin okresu dzisiaj. Czy mogę ten wynik już uznać za wiarygodny?
Zdecydowanie tak! gratulacje I spokojnej, nudnej ciąży [emoji8]
U mnie dziś (15dpo) co prawda nie z samego rana, ale na teście śnieżna biel, @ brak, nawet typowego dla mnie plamienia przed @.... Nie mogła być owu kiedy indziej, bo wszystko mi się zgrało idealnie (temp, testy, śluz, szyjka, bóle)... Jutro zatestuję znowu, a co mi tam [emoji16] może nawet bobo test, który czekał na wyraźne [emoji3498] by na pamiątkę zostawić zużyję [emoji1787]