reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Gratulacje[emoji3060][emoji3059][emoji173]

reklama
Ja przestałam tam na grupie pisać, jak wyszło, że mam toksoplazmozę, czyli około 12/13 tc...

Dziewczyny, tak w innej sprawie... Zwróciłyście uwagę na naszą tabelkę? 16 z nas wypadła @, a tylko 5 zobaczyło dwie kreseczki... Czyli te udane 30% w cyklu to jednak prawda...?
Jeszcze wszystko może się zmienić..

Dziewczyny a Was zapytam, Wy wiecie lepiej ☺️
Ta druga faza jest zawsze stała? Owu zawsze może być szybciej jak i później ale ta faza od owu do @ jest bez zmian tak? Dobrze rozumiem?

Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Gratulacje! :D

Dziewczyny a Was zapytam, Wy wiecie lepiej ☺️
Ta druga faza jest zawsze stała? Owu zawsze może być szybciej jak i później ale ta faza od owu do @ jest bez zmian tak? Dobrze rozumiem?
U mnie tak jest, 14 dni chociaż wiadomo, że są odchyły od normy. Ostatnio moja faza lutealna trwała 12 dni. Teraz jestem w 13 dniu ;)

reklama
Dziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myśleć 🤷‍♀️ jestem w 34 dc

Załączniki

• Screenshot_20201214_143357_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201214_143357_com.android.chrome.jpg
    192,2 KB · Wyświetleń: 131
  • Screenshot_20201214_143324_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201214_143324_com.android.chrome.jpg
    178,7 KB · Wyświetleń: 132
Do góry