reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja miałam takie samo podejście! 🙂 Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam 😂😂
Mamy słabiutkie ⏸️! 🤩12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj 😃
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Oo gratulacje!!! Super wiadomość :)

reklama
Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Na owu miałaś słabą kreskę? Bo ja jeszcze ten slang staraczkowy nie do końca ogarniam [emoji2960][emoji28]

Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]

Gratulacje [emoji3059]

Gratuluje [emoji7][emoji7]

Ja miałam takie samo podejście! 🙂 Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam 😂😂
Mamy słabiutkie ⏸️! 🤩12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj 😃
Gratulacje..

reklama
To z lipcowek możemy się kojarzyć :)
Ja przestałam tam na grupie pisać, jak wyszło, że mam toksoplazmozę, czyli około 12/13 tc...

Dziewczyny, tak w innej sprawie... Zwróciłyście uwagę na naszą tabelkę? 16 z nas wypadła @, a tylko 5 zobaczyło dwie kreseczki... Czyli te udane 30% w cyklu to jednak prawda...?

Do góry