E
Em82
Gość
Czekam z zaciśniętymi kciukami [emoji1695][emoji1695][emoji1307][emoji1307][emoji173]Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy [emoji2372]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam z zaciśniętymi kciukami [emoji1695][emoji1695][emoji1307][emoji1307][emoji173]Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy [emoji2372]
Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy [emoji2372]
Różne normy przyjete przez laboA takie pytanie mam bo kiedyś jak robiłam betę to wynik miałam 0.1 a teraz 2.3 dlaczego jest większa? Myślałam że powinna być prawie 0
Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Jeżeli wynik nie jest powyżej 5 to nie ma ciąży.. Proga też masz bardo niskiego, więc ciążę ciężko byłoby utrzymać przy takim poziomie..A takie pytanie mam bo kiedyś jak robiłam betę to wynik miałam 0.1 a teraz 2.3 dlaczego jest większa? Myślałam że powinna być prawie 0
Ja jeszcze wyników nie mam, pewnie będą ok. 17 jak ostatnio...
Też jestem bardzo ciekawa...ale jeszcze trochę..Czekamy [emoji7]