Anio0lek
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem już sama czy testować czy nie poczekać jeszczeJutro testujesz? Trzymam za Ciebie kciuki bo ja już chyba się powoli godzę, że @ przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiem już sama czy testować czy nie poczekać jeszczeJutro testujesz? Trzymam za Ciebie kciuki bo ja już chyba się powoli godzę, że @ przyjdzie
Zatestuj [emoji3590]No właśnie nie wiem już sama czy testować czy nie poczekać jeszcze [emoji2372]
Kochana progesteron bardzo niski i ciąży nie ma niestetyDziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myśleć jestem w 34 dc
Dziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myśleć [emoji2368] jestem w 34 dc
Nie ma ciąży i nie było owulacji [emoji3166]Dziewczyny mam już wyniki i tak szczerze nie wiem co o nich myśleć [emoji2368] jestem w 34 dc
Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testyZatestuj [emoji3590]
Też tak możesz ja trzymam ogromne kciuki [emoji4]Albo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy [emoji2372]
No właśnie chyba muszę do niego zadzwonić..Zostaje czekać na okres ewentualnie zadzwoń do ginekologa by dał ci coś na wywołanie
Trzymam kciukiAlbo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy
DziękujęTeż tak możesz ja trzymam ogromne kciuki [emoji4]