Coca, przecież to Ty zaczepiłaś nie każdy z nas ma serce ze stali i podchodzi do wszystkiego racjonalnie. Proszę tylko o to, abyś wcześniej pomyślała, zanim komukolwiek mogłabyś zrobić przykrość. Miłego dnia życzę, u mnie piękne słońce
reklama
Trzymaj się kochanaU mnie dziś 12dpo biel na teście.
Myśle, ze jak tylko przyjdzie okres to automatycznie znikam z jakichkolwiek forum/grup związanych ze staraniami. Rok starań mija. Partner pójdzie w styczniu na badanie nasienia a ja postanawiam odpocząć, odstawić wszystkie suplementy. Zacząć żyć a nie czekać na coś co nie wiadomo kiedy nastąpi.
Oczywiście moje serce jest rozerwane, ale minie kilka dni i jakoś to będzie dalej..
Ania936
Fanka BB :)
Raczej to że coś robię, a nie czekam i się zastanawiam ciągle. Zobaczę biel i ok jest jeszcze za wcześnie, sprawdzę jutro i czekam do jutra. Może dla was nie ma to sensu, ale dla mnie maBiel na teście Cię uspokaja? [emoji6]
coca
Coca, przecież to Ty zaczepiłaś [emoji849] nie każdy z nas ma serce ze stali i podchodzi do wszystkiego racjonalnie. Proszę tylko o to, abyś wcześniej pomyślała, zanim komukolwiek mogłabyś zrobić przykrość. Miłego dnia życzę, u mnie piękne słońce [emoji274]
Zapytałam tylko czy dobrze zrozumiałam ze negatywny test Cię uspokaja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie byłam pewna czy może wcześniej był pozytyw i może przeoczyłam i po prostu chciałam dopytać zamiast wertować wszystkie strony. To Ci sprawiło przykrość, to moje pytanie? Czy raczej Twoje wyobrażenie o moich intencjach? Nie wiesz za wiele o mojej sytuacji, moim podejściu, nerwach i sercu wiec na ten temat opinie sobie zachowaj dla siebie. Wiele osób tu napisało ze wczesne testowanie jest bez sensu, proszę mieć żale do nich, nie do mnie, bo się nie wypowiadałam. Mi nic do tego kiedy testujecie, równie dobrze możecie zacząć już 1dc [emoji2368]
coca
Raczej to że coś robię, a nie czekam i się zastanawiam ciągle. Zobaczę biel i ok jest jeszcze za wcześnie, sprawdzę jutro i czekam do jutra. Może dla was nie ma to sensu, ale dla mnie ma
Dziękuje za normalna odpowiedz [emoji6] myślałam, ze może coś przeoczyłam. Trzymam kciuki za dwie kreseczki wcześniej czy później (oby wcześniej) [emoji110]
Mama_malarka
A byłaś wtedy w tych 2012 i 2014 na bb?@monnkej bardzo dobrze Cię rozumiem...
@Mama_malarka też mam dzieciaczki z 2012 i 2014 , napisz jak się czujesz? Wrócił smak, czy to jeszcze nie ten moment?
@Lisa_ czekam na wyniki :*
Ja teraz mam zapalenie krtani... Smak i węch tak średnio. Coś tam mam, ale bez szału. Możnaby tracić nieco wzrok albo słuch to by było łatwiej....
W pracy kazali mi zostać w domu póki co bo się boją [emoji2960]
Anasta07
Ja miałam takie samo podejście! Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałamRaczej to że coś robię, a nie czekam i się zastanawiam ciągle. Zobaczę biel i ok jest jeszcze za wcześnie, sprawdzę jutro i czekam do jutra. Może dla was nie ma to sensu, ale dla mnie ma
Mamy słabiutkie ! 12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Załączniki
Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
Gratulacje
reklama
AniaL92
GratulacjeJa miałam takie samo podejście! Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam
Mamy słabiutkie ! 12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj