reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dla mnie wygląda jak endomietrium, ale ja się nie znam, może na następną wizytę weź zdjęcie i dopytaj :)
Wezmę wezmę, wizytę mam 21 grudnia tylko nie mam jeszcze okresu a on liczył ze juz mniej więcej wtedy będzie widział pęcherzyki czy rosną i robi się jeden dominujący, a tu małpy nie ma 🤷‍♀️

Muszę wam się wyżalić... Oczywiście po tej wczorajszej wątpliwej kresce zrobiłam dzisiaj rano test czułość 10. Biel wizira. Może być że jest jeszcze za wcześnie żeby test był pozytywny ale tak jakoś zdaje mi się że nic z tego w tym miesiącu. Przez to mam dzisiaj mega doła, nawet się popłakałam więc przeczuwam PMS. Trochę się dzisiaj nad sobą poużalam dzisiaj ale jutro trzeba wstać i ruszać dalej. Niby dopóki nie ma [emoji205] nadzieja cały czas jest. Moja niecierpliwość jest moim największym wrogiem.

Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki mocno [emoji1696]
A testy byly tej samej marki? Dwie marki mogą mieć niby taka sama czułość a w innym momencie pokazać bladziocha

ja robię podobnie jedziemy że znajomymi na 5 dni w góry i robię sobie ten cykl przerwy od testów owu. Restart i wejście w nowy rok. Oby był lepszy od tego. Wcześniej jeszcze muszę sobie zrobić pakiet tarczycowy i zobaczyć jak tam sytuacja.

Dobry plan! To jest na pewno nam potrzebne [emoji846][emoji846]

Dziewczyny u mnie wczoraj powinien byc okres i nadal cisza 🤔 mysle ze owu mogla sie przesunac ale nie jestem pewna wiec jutro moze okres sie pojawic. W kazdym razie wczoraj byli u nas znajomi i poszlam do wc siku na wkladce mialam dwie malutkie kropelki krwi, w zasadzie jasniejsze niz krew. I juz sobie mysle kurla juz pozamiatane, ale od tego czasu nic, cisza zero plamien. Jutro po pracy podjade do rossmana i zrobie test, ale myslicie ze jak bedzoe negatywny lepiej umowic sie do gina nie ? Okres nigdy mi sie nie spoznial, zawsze jak w zegarku a tu takie cyrki 😅 nie chce sie nakrecac na ciaze bardziej biore pod uwage cos nie tak z hormonami 🤯

W poprzedniej ciąży nie miałaś objawów? W sumie to ja też nie miałam żadnych jak tak teraz myślę. Tylko zastanawia mnie to nagle osłabienie i takie łamanie w kościach i nic więcej. Temperatura 37.01..

W poprzedniej tez szalu z objawami nie bylo a teraz to wgl. Lekko pobolewaja piersi jak dotykam i czasem taki dyskomfort z jedzeniem.

reklama
Dziewczyny u mnie wczoraj powinien byc okres i nadal cisza [emoji848] mysle ze owu mogla sie przesunac ale nie jestem pewna wiec jutro moze okres sie pojawic. W kazdym razie wczoraj byli u nas znajomi i poszlam do wc siku na wkladce mialam dwie malutkie kropelki krwi, w zasadzie jasniejsze niz krew. I juz sobie mysle kurla juz pozamiatane, ale od tego czasu nic, cisza zero plamien. Jutro po pracy podjade do rossmana i zrobie test, ale myslicie ze jak bedzoe negatywny lepiej umowic sie do gina nie ? Okres nigdy mi sie nie spoznial, zawsze jak w zegarku a tu takie cyrki [emoji28] nie chce sie nakrecac na ciaze bardziej biore pod uwage cos nie tak z hormonami [emoji2962]
Wydaje mi się, że warto poczekać 5-7 dni, jeśli się spóźnia, raz na kilka cykli może się tak stać.

Do góry