reklama
Aileen31
Fanka BB :)
dzięki też liczę na to, że jutro po prostu nowy i lepszy dzieńGłowa do góry, każda z nas ma gorsze dni. Czasami trzeba sobie popłakać Jutro będzie lepszy dzień
I oby @ nie przyszła
Aileen31
dopóki nie ma @ jest nadziejaMówiłam Wam, że razem z siostra testujemy, ale ona waśnie dostała [emoji205] ja tez już na nic nie liczę
E
Em82
Gość
Nawet nie chce o tym czytać [emoji19] może nie przyjdzie [emoji1695][emoji173]No i chwilę po tym jak napisałam Wam, że jutro pewnie zatestuje zaczęłam czuć się okresowo [emoji3061][emoji2356] niech ta [emoji205] spada na drzewo żreć [emoji529]
monnkej
dopóki nie ma @ jest nadzieja [emoji1696]
Niby tak, niby jeszcze kilka dni, ale mam tak silne przeczucie, że w tym cyklu znowu klapa. Jak nigdy. Ale w Święta, Sylwester planuje się zrestartować, gdzieś chociaż na chwile wyjechać, więc jakoś to będzie [emoji846]
MamaR
Super jakbyscie były w ciąży w tym samym czasie. Mnie się tak marzyło zawsze ale siostra nawet chłopaka nie ma więc nie czekam na niąMówiłam Wam, że razem z siostra testujemy, ale ona waśnie dostała [emoji205] ja tez już na nic nie liczę
Gryfin
Zobaczymy co los przyniesieNawet nie chce o tym czytać [emoji19] może nie przyjdzie [emoji1695][emoji173]
reklama
Aileen31
ja robię podobnie jedziemy że znajomymi na 5 dni w góry i robię sobie ten cykl przerwy od testów owu. Restart i wejście w nowy rok. Oby był lepszy od tego. Wcześniej jeszcze muszę sobie zrobić pakiet tarczycowy i zobaczyć jak tam sytuacja.Niby tak, niby jeszcze kilka dni, ale mam tak silne przeczucie, że w tym cyklu znowu klapa. Jak nigdy. Ale w Święta, Sylwester planuje się zrestartować, gdzieś chociaż na chwile wyjechać, więc jakoś to będzie [emoji846]