monnkej
Fanka BB :)
Niby to wiadome, że forum żyje, ale jak tu nie wchodzę dłużej niż parę godzin to jestem w szoku, że tyle nadrabiania [emoji23] u mnie dziś 11-12dpo, [emoji204] teoretycznie na wtorek. Skurcze mam takie on and off, raz coś zakłuje czy zaboli i przestanie, piersi bolą, ale mniej niż tydzień temu, żył pełno na nich. Sutki mam bardzo wrażliwe, ciemne obwódki się porobiły wokół nich. Czuję się jakoś dziwnie, inaczej, nie umiem tego opisać... Na widok maleńkich skarpeteczek w galerii handlowej dziś dosłownie się popłakałam [emoji2356] czekam na [emoji204], jak nie przyjdzie to we wtorek testuję. Czuję, że może się udać, ale boję się nastawiać [emoji2368] a jak przyjdzie [emoji204] to przynajmniej nie będę mieć czasu na myślenie o tym, bo od poniedziałku wracam do pracy po L4 i czeka mnie przeprowadzka po świętach - kupiliśmy z mężem swoje własne M w sąsiednim mieście i nie mogę się doczekać żeby się tam przenieść [emoji5] miałam nadzieję, że będziemy już w trójkę w chwili przeprowadzki, ale to się jeszcze zobaczy [emoji18]
Oby to było TO [emoji1307][emoji1307][emoji1307]