reklama
A jak tam u Ciebie sytuacja??melduje się na nogach bo mam już jednego wielkiego małego chłopca któremu trzeba pomoc zrobić śniadanie, kawę i upewnić się czy ma szalik i wszystko potrzebne do pracy bo przecież „jeszcze tylko 5 minut...”
Skąd ja to znam [emoji23][emoji23]
melduje się na nogach bo mam już jednego wielkiego małego chłopca któremu trzeba pomoc zrobić śniadanie, kawę i upewnić się czy ma szalik i wszystko potrzebne do pracy bo przecież „jeszcze tylko 5 minut...” [emoji23]
HeraUnique
Fanka BB :)
U mnie jest tak ciemna, że wygląda jakby była czarnaDlaczego ta kreska jest czarna
Marijalt
Zaciekawiona BB
od wczoraj skurcze jak na małpkę, biegam do łazienki leci leci, a tam dupa - nic nie leci wczoraj tez chyba zaziębiłam się bo bardzo się pociłam przy ogólnym uczuciu osłabienia i zimna ale wypiłam wit c i już dzisiaj lepiej się czuje. Co do testowania to proszę przełóż mnie na 14.12, aplikacje mi przesunęły okres dopiero na niedziele a skoro wczoraj robiłam i nie było nawet cienia to raczej nie warto robić wcześniejA jak tam u Ciebie sytuacja??
Aleksaaaandra
Hej widać cień. U mnie też kreska wygląda na czarnąCześć dziewczyny.
Wiem, że pinki maga dawać fałszywie dodatni wynik więc nie kieruję się tym testem, dziś kupię inny, żeby zrobić jutro nowy.
Bo pojawił się na pinku płytkowym cień drugiej kreski..
Nie wiem czy to na zdjęciu widać ale gołym okiem tak.
Zobacz załącznik 1212359
bishcopcik
Zaciekawiona BB
coca
U mnie jest tak ciemna, że wygląda jakby była czarna [emoji2368]
U mnie tez
HeraUnique
No właśnie @Lisa_ robiłaś coś z tym zdjęciem?U mnie tez
reklama
krasulkaa
To kiedy ponawiamy test??@Lisa_ cień widać jak najbardziej. Rób teścik jutro i pokaż 2 ładne kreseczki ☺ tak dla otuchy dla czekających
Fajne cycki i oczywiście kopanie Dzidzi to wg mnie to najlepsze co się w ciąży mogło przytrafić
U mnie 39dc i cisza. Nie czuję się ani ciażowo ani okresowo