reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

melduje się na nogach bo mam już jednego wielkiego małego chłopca któremu trzeba pomoc zrobić śniadanie, kawę i upewnić się czy ma szalik i wszystko potrzebne do pracy bo przecież „jeszcze tylko 5 minut...” [emoji23]
Mi ktoś powiedział że mąż to pierwsze i najstarsze dziecko, tylko szkoda że dopiero po ślubie, ale wszystko się zgadza

reklama
@Lisa_ cień widać jak najbardziej. Rób teścik jutro i pokaż 2 ładne kreseczki [emoji5] tak dla otuchy dla czekających [emoji9]
Fajne cycki i oczywiście kopanie Dzidzi to wg mnie to najlepsze co się w ciąży mogło przytrafić [emoji28]

U mnie 39dc i cisza. Nie czuję się ani ciażowo ani okresowo [emoji19]
Jejku, tak najgorzej jak sie cykl wydluza :(

Liso, widać jakiś cień, trzymam mocno kciuki, żeby jutro było już wszystko jasne, oczywiście z dwoma pięknymi kreseczkami. 🙂 nie daj odebrać sobie nadziei 🙂

reklama
Hej, ja dziś 5dpo, ciągłe rozpieranie w dole brzucha, testy już kupione czekają w szufladzie, najgorsze jest o że nigdy nie dłużyły mi się tak dni !
Poza tym śmialiśmy się wczoraj że chyba szybko nam poszło bo wczoraj nie smakowały mi moje ulubione chipsy :o🤣🤣

Do góry