Mi ktoś powiedział że mąż to pierwsze i najstarsze dziecko, tylko szkoda że dopiero po ślubie, ale wszystko się zgadzamelduje się na nogach bo mam już jednego wielkiego małego chłopca któremu trzeba pomoc zrobić śniadanie, kawę i upewnić się czy ma szalik i wszystko potrzebne do pracy bo przecież „jeszcze tylko 5 minut...” [emoji23]
reklama
Oby druga tak ciemniałaNie naświetlam tego testu światłem. Może dlatego. Nie zmieniałam kolorów. Ona ogólnie jest bardzo bordowa..
Kupię jutro inny test i zobaczę co pokaże..
L
Ladycarooo
Gość
Siemanko w 1 dc... Okres jak zwykle w terminie, jak w zegarku, eh
Lisa widać ładną drugą kreskę, życzę, żeby ciemniała z każdym dniem
Lisa widać ładną drugą kreskę, życzę, żeby ciemniała z każdym dniem
Gwiazdka94
Fanka BB :)
Jejku, tak najgorzej jak sie cykl wydluza@Lisa_ cień widać jak najbardziej. Rób teścik jutro i pokaż 2 ładne kreseczki [emoji5] tak dla otuchy dla czekających [emoji9]
Fajne cycki i oczywiście kopanie Dzidzi to wg mnie to najlepsze co się w ciąży mogło przytrafić [emoji28]
U mnie 39dc i cisza. Nie czuję się ani ciażowo ani okresowo [emoji19]
Super, gratulacje, oby to się nam udzieliło i żebyśmy też widziały [emoji3498][emoji6]Hey 5 grudnia dwie kresk, wczoraj beta 3000 jutro kolejna beta i lekarz
reklama
Ca.lina094
Aktywna w BB
Hej, ja dziś 5dpo, ciągłe rozpieranie w dole brzucha, testy już kupione czekają w szufladzie, najgorsze jest o że nigdy nie dłużyły mi się tak dni !
Poza tym śmialiśmy się wczoraj że chyba szybko nam poszło bo wczoraj nie smakowały mi moje ulubione chipsy
Poza tym śmialiśmy się wczoraj że chyba szybko nam poszło bo wczoraj nie smakowały mi moje ulubione chipsy