reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Wiesz co z jednej strony wolałbym aby 🐵 przyszła przez to że mam jakąś infekcję, ta gorączka była..
A drugiej cieszyłabym się..
Powiem Ci tak, ja miałam masę dziwnych objawów. W tym cyklu miałam pierwszy raz potworne mdłości. Miałam jeden dzień, że się nakręciłam i szukałam innych objawów mówiąc sobie, że to na bank to. Całe szczęście otrzeźwiałam w porę i nie wydłużyłam sobie cyklu itd. U Ciebie widzę od 1dpo jak jednak szukasz tych objawów, i myślę, że czasami lepiej odpuścić. Tak po prostu I aż, odpuścić. Bo z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi. Zatestować w dniu @ lub dzień po... Jeśli jest ciąża to nikt jej nie zabierze. Naprawdę polecam... Bo żadna ciąża nie jest taka sama jak poprzednia... I nie odbierz tego jako ataku czy coś w tym stylu. Po prostu wiem jak boli rozczarowanie i staram się, żeby jak najmniej z Nas go doświadczyło... ❤️

reklama
Powiem Ci tak, ja miałam masę dziwnych objawów. W tym cyklu miałam pierwszy raz potworne mdłości. Miałam jeden dzień, że się nakręciłam i szukałam innych objawów mówiąc sobie, że to na bank to. Całe szczęście otrzeźwiałam w porę i nie wydłużyłam sobie cyklu itd. U Ciebie widzę od 1dpo jak jednak szukasz tych objawów, i myślę, że czasami lepiej odpuścić. Tak po prostu I aż, odpuścić. Bo z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi. Zatestować w dniu @ lub dzień po... Jeśli jest ciąża to nikt jej nie zabierze. Naprawdę polecam... Bo żadna ciąża nie jest taka sama jak poprzednia... I nie odbierz tego jako ataku czy coś w tym stylu. Po prostu wiem jak boli rozczarowanie i staram się, żeby jak najmniej z Nas go doświadczyło... ❤️
To 1cs także spokojnie do rozczarowania 1 kreski podejdę.. Ale dzięki..

A ja się wpisałam dzień później żeby niepotrzebnie nie testować[emoji6] a ogólnie ile trwają u Ciebie cykle?
Ostatnio 35 dni I na to tez licze w tym cyklu :) niestety w tym roku trafily mi sie rowniez cykle 56 i 77 dniowe, wiec zawsze jest obawa, ze sie moze cos wydluzyc
A u Ciebie ilodniowe?

Ja rano wam pisałam ze brzuch mnie boli a teraz siedzę i zaczynam czuć przedokresowy brzuch 😢wg aplikacji okres w sobotę natomiast wg mnie bardziej w poniedziałek 🤔 jedyne co mnie trzyma przy nadziei to temp, zawsze mam w okolicach 36,2 a ostatnio mierze i ciagle powyżej 37 🤔 ale przed okresem tez tak może wzrastać, nigdy nie mierzylam w sumie. Szkoda zaczynam czuć ze nic z tego :(

Ja rano wam pisałam ze brzuch mnie boli a teraz siedzę i zaczynam czuć przedokresowy brzuch [emoji22]wg aplikacji okres w sobotę natomiast wg mnie bardziej w poniedziałek [emoji848] jedyne co mnie trzyma przy nadziei to temp, zawsze mam w okolicach 36,2 a ostatnio mierze i ciagle powyżej 37 [emoji848] ale przed okresem tez tak może wzrastać, nigdy nie mierzylam w sumie. Szkoda zaczynam czuć ze nic z tego :(

Na dwoje babka wróżyła [emoji2372] nie pozostaje nic jak jeszcze poczekać te kilka dni.

Ja to póki co czekam na pozytywny test owu i to mnie chyba bardziej wyprowadza z równowagi niż ten kolejny etap [emoji1787] ponieważ wiem, że szybko zaczynam się nakręcać to do terminu @ w ogóle nie myślę o tym, nie szukam objawów bo na pewno bym znalazła i nie nakręcam się. Jak przyjdzie termin @ to już jest gorzej [emoji28]
Cześć dziewczyny! Witam:-)Ja tu nowa, ale jak czytam forum to jakoś lżej że człowiek nie jest sam :-)Ja - 9 cykl starań, obecnie 5dpo, jak wy sobie radzicie z tym czekaniem do @ z testem ??

reklama
Cześć dziewczyny! Witam:-)Ja tu nowa, ale jak czytam forum to jakoś lżej że człowiek nie jest sam :-)Ja - 9 cykl starań, obecnie 5dpo, jak wy sobie radzicie z tym czekaniem do @ z testem ??
Robie wszystko byleby czymś zająć głowę i o tym nie myśleć, bo to czekanie jest nie do wytrzymania. We czwartek mam termin @ a w piątek mam testować i już mnie nosi. Zaczęłam dom sprzątać i przystrajac na święta i jakoś to leci, powoli ale leci [emoji6]

Do góry