reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Taaak, to dobry pomysl.Pójdę w poniedziałek, ciekawe czy mnie przyjmą w labo.
Dobra,wzięłam dupka..
Też mam dupka 14tabl bo zostało z ostatniego wywoływania a po 6tabl sama się rozkręciła. Mogę wziąć czy nie brać i czekać? Nie chce dzwonić do giną bo ten zaraz na wizytę i kolejne 200 a w tym roku już za dużo razy byłam u niego 🙄

reklama
U mnie też niestety nic.. Czekamy na tą 🦍🦍🦍
Kurcze nawet cienia u mnie nie było 🤨

Kochana skoro nie ma @@ zawsze nadzieja. Mi rozniez ledwo co wychodziły kreski a na pink biel. Więc może lepiej wybrać się na betę ?
Czekam niecierpliwie na 🐵. Jutro będzie 36dc. Chyba dłuższego cyklu nie miałam.
Na betę się nie wybieram, jeśli @ nie przyjdzie to w czwartek lub piątek powtórzę jeszcze test.
Już nie wiem co mam o tym myśleć. Szyjka jak na razie nie schodzi a dzisiaj to już w ogóle była mega wysoko.
Ni nic tylko czekanie i kibicownake Wam na razie mi zostało ☺

Kurcze nawet cienia u mnie nie było 🤨
Czekam niecierpliwie na 🐵. Jutro będzie 36dc. Chyba dłuższego cyklu nie miałam.
Na betę się nie wybieram, jeśli @ nie przyjdzie to w czwartek lub piątek powtórzę jeszcze test.
Już nie wiem co mam o tym myśleć. Szyjka jak na razie nie schodzi a dzisiaj to już w ogóle była mega wysoko.
Ni nic tylko czekanie i kibicownake Wam na razie mi zostało ☺
Kurczę, ja bym nie wytrzymała tyle dni jeszcze czekać, zwłaszcza przy dłuższych cyklach :D pewnie codziennie bym próbowała robić jak nietypowo długi cykl. Trzymamy kciuki!

Dziewczyny, mam taką zagwostkę. Nigdy nie miałam żadnych objawów owu, w tym mcu pierwszy raz robiłam testy owu, cykle 28 dni jak w zegarku, był wyraźny peak ponad 2, więc owu dokładnie 14dc. Dziś jest 3dpo, i pierwszy raz w życiu odczułam bardzo chwilowy umiarkowanie silny ból, odebrałam wrażenie że to raczej jajowód, jakby ktoś za niego pociągał, takie odczucie, takie kłucie. Było 💕 codziennie :) Myślicie że to dobry znak czy sobie coś wkręcam? :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam taką zagwostkę. Nigdy nie miałam żadnych objawów owu, w tym mcu pierwszy raz robiłam testy owu, cykle 28 dni jak w zegarku, był wyraźny peak ponad 2, więc owu dokładnie 14dc. Dziś jest 3dpo, i pierwszy raz w życiu odczułam bardzo chwilowy umiarkowanie silny ból, odebrałam wrażenie że to raczej jajowód, jakby ktoś za niego pociągał, takie odczucie, takie kłucie. Było [emoji177] codziennie :) Myślicie że to dobry znak czy sobie coś wkręcam? :)
3dpo to o wiele za wcześnie żebyś cokolwiek mogła poczuć jeśli chodzi o ciąże. Moim zdaniem to nic nie znaczy albo po prostu świadczy o podrażnieniu po przebytej owulacji. U mnie takie rzeczy po owu są na porządku dziennym

Dziewczyny, mam taką zagwostkę. Nigdy nie miałam żadnych objawów owu, w tym mcu pierwszy raz robiłam testy owu, cykle 28 dni jak w zegarku, był wyraźny peak ponad 2, więc owu dokładnie 14dc. Dziś jest 3dpo, i pierwszy raz w życiu odczułam bardzo chwilowy umiarkowanie silny ból, odebrałam wrażenie że to raczej jajowód, jakby ktoś za niego pociągał, takie odczucie, takie kłucie. Było 💕 codziennie :) Myślicie że to dobry znak czy sobie coś wkręcam? :)
Mnie po owu jajnik ciągnie czasami codziennie do okresu z drobnymi przerwami🤷‍♀️ poza tym to dopiero 3dpo więc nawet jeśli cykl udany to na objawy ciąży jest o wiele za wcześnie 🤷‍♀️

Ehhhhh a u mnie wszystko się chyba po tym łyżeczkowaniu poprzesuwało, cykl wydłużył. Byłam w środę na monitorowaniu po CLO. 11 dc, jeden pęcherzyk 11 mm, drugi 7 mm i trzeci 6mm - tylko na prawym jajniku, lewy czysty 😭. Małe jak na ten dzień cyklu. Lekarz kazał przyjść w następny piątek. Wczoraj, 13dc, bardzo bolał mnie prawy jajnik. Wg apki powinnam mieć jutro owu, pewnie nie będzie ☹️ chyba wypadnę z 20.12 ☹️

No wiem że za wcześnie na cokolwiek, tak powiązałam to że się może coś tam przemieszczać, zwłaszcza że nigdy tak nie miałam. Ale dzięki za odp :)

reklama
Do góry