reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Niestety ale u mnie biel na teście
emoji22.png
trochę smutno ale zajmę trochę głowę w pracy. @ nie ma nadal więc iskierka nadziei jest ale już bardzo mała.
@krasula5 trzymam mocno kciuki niech tobie się poszczęści
emoji5.png

Kibicuje Wam z całego serducha żeby zaczęły się sypać te II kreseczki
emoji11.png
Niestety ale u mnie biel na teście [emoji22] trochę smutno ale zajmę trochę głowę w pracy. @ nie ma nadal więc iskierka nadziei jest ale już bardzo mała.
@krasula5 trzymam mocno kciuki niech tobie się poszczęści [emoji5]

Kibicuje Wam z całego serducha żeby zaczęły się sypać te II kreseczki [emoji11]
Kochana skoro nie ma @@ zawsze nadzieja. Mi rozniez ledwo co wychodziły kreski a na pink biel. Więc może lepiej wybrać się na betę ?

reklama
reklama
Haha, jest to argument [emoji23] ja tez sporo witaminek lykam :D w tym cyklu pozwalam dzialac naturze, jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Jak cos w przyszlym roku bede drazyc temat, czy nie mam niedoborow, itd
Warto to przegadać. Mi się wydaje, jeśli nie masz niedoborów, wielu poronień za sobą lub innych wskazań to nie będzie potrzeby jej stosowania. Niektóre dziewczyny maja skutki uboczne po jej stosowaniu, poza tym w zależności jak będzie zalecone dawkowanie trzeba pamiętać ze to co się nie wchłonie będzie musiało wyjść, wiec jest to np. dla mnie niekomfortowe w ciągu dnia, ale zdecydowanie mniej niż plamienia ponad tydzień przed @. Jakbym nie musiała to wolałabym jej nie brać [emoji16] już tyle łykam i jeszcze musze sobie coś wkładać [emoji2356][emoji23]

Do góry