reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Taaak, to dobry pomysl.Pójdę w poniedziałek, ciekawe czy mnie przyjmą w labo.
Dobra,wzięłam dupka..
Też mam dupka 14tabl bo zostało z ostatniego wywoływania a po 6tabl sama się rozkręciła. Mogę wziąć czy nie brać i czekać? Nie chce dzwonić do giną bo ten zaraz na wizytę i kolejne 200 a w tym roku już za dużo razy byłam u niego 🙄

reklama
U mnie też niestety nic.. Czekamy na tą 🦍🦍🦍
Kurcze nawet cienia u mnie nie było 🤨

Kochana skoro nie ma @@ zawsze nadzieja. Mi rozniez ledwo co wychodziły kreski a na pink biel. Więc może lepiej wybrać się na betę ?
Czekam niecierpliwie na 🐵. Jutro będzie 36dc. Chyba dłuższego cyklu nie miałam.
Na betę się nie wybieram, jeśli @ nie przyjdzie to w czwartek lub piątek powtórzę jeszcze test.
Już nie wiem co mam o tym myśleć. Szyjka jak na razie nie schodzi a dzisiaj to już w ogóle była mega wysoko.
Ni nic tylko czekanie i kibicownake Wam na razie mi zostało ☺

Kurcze nawet cienia u mnie nie było 🤨
Czekam niecierpliwie na 🐵. Jutro będzie 36dc. Chyba dłuższego cyklu nie miałam.
Na betę się nie wybieram, jeśli @ nie przyjdzie to w czwartek lub piątek powtórzę jeszcze test.
Już nie wiem co mam o tym myśleć. Szyjka jak na razie nie schodzi a dzisiaj to już w ogóle była mega wysoko.
Ni nic tylko czekanie i kibicownake Wam na razie mi zostało ☺
Kurczę, ja bym nie wytrzymała tyle dni jeszcze czekać, zwłaszcza przy dłuższych cyklach :D pewnie codziennie bym próbowała robić jak nietypowo długi cykl. Trzymamy kciuki!

Dziewczyny, mam taką zagwostkę. Nigdy nie miałam żadnych objawów owu, w tym mcu pierwszy raz robiłam testy owu, cykle 28 dni jak w zegarku, był wyraźny peak ponad 2, więc owu dokładnie 14dc. Dziś jest 3dpo, i pierwszy raz w życiu odczułam bardzo chwilowy umiarkowanie silny ból, odebrałam wrażenie że to raczej jajowód, jakby ktoś za niego pociągał, takie odczucie, takie kłucie. Było 💕 codziennie :) Myślicie że to dobry znak czy sobie coś wkręcam? :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam taką zagwostkę. Nigdy nie miałam żadnych objawów owu, w tym mcu pierwszy raz robiłam testy owu, cykle 28 dni jak w zegarku, był wyraźny peak ponad 2, więc owu dokładnie 14dc. Dziś jest 3dpo, i pierwszy raz w życiu odczułam bardzo chwilowy umiarkowanie silny ból, odebrałam wrażenie że to raczej jajowód, jakby ktoś za niego pociągał, takie odczucie, takie kłucie. Było [emoji177] codziennie :) Myślicie że to dobry znak czy sobie coś wkręcam? :)
3dpo to o wiele za wcześnie żebyś cokolwiek mogła poczuć jeśli chodzi o ciąże. Moim zdaniem to nic nie znaczy albo po prostu świadczy o podrażnieniu po przebytej owulacji. U mnie takie rzeczy po owu są na porządku dziennym

Dziewczyny, mam taką zagwostkę. Nigdy nie miałam żadnych objawów owu, w tym mcu pierwszy raz robiłam testy owu, cykle 28 dni jak w zegarku, był wyraźny peak ponad 2, więc owu dokładnie 14dc. Dziś jest 3dpo, i pierwszy raz w życiu odczułam bardzo chwilowy umiarkowanie silny ból, odebrałam wrażenie że to raczej jajowód, jakby ktoś za niego pociągał, takie odczucie, takie kłucie. Było 💕 codziennie :) Myślicie że to dobry znak czy sobie coś wkręcam? :)
Mnie po owu jajnik ciągnie czasami codziennie do okresu z drobnymi przerwami🤷‍♀️ poza tym to dopiero 3dpo więc nawet jeśli cykl udany to na objawy ciąży jest o wiele za wcześnie 🤷‍♀️

Ehhhhh a u mnie wszystko się chyba po tym łyżeczkowaniu poprzesuwało, cykl wydłużył. Byłam w środę na monitorowaniu po CLO. 11 dc, jeden pęcherzyk 11 mm, drugi 7 mm i trzeci 6mm - tylko na prawym jajniku, lewy czysty 😭. Małe jak na ten dzień cyklu. Lekarz kazał przyjść w następny piątek. Wczoraj, 13dc, bardzo bolał mnie prawy jajnik. Wg apki powinnam mieć jutro owu, pewnie nie będzie ☹️ chyba wypadnę z 20.12 ☹️

No wiem że za wcześnie na cokolwiek, tak powiązałam to że się może coś tam przemieszczać, zwłaszcza że nigdy tak nie miałam. Ale dzięki za odp :)

reklama
Do góry