reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Czesc dziewczęta
ja miałam testować dzisiaj rano. Wczoraj z rana na bieliźnie pojawiły się dwie krople krwi i byłam pewna że to początek @. Później przez cały dzień bielizna sucha 🤔 dzisiaj od rana też. Podbrzusze jakby czuję ale inaczej niz na @, zdecydowanie lżej. Na papierze pojawia się lekko zabarwiony na brązowo śluz. Co jeszcze mnie zastanawia to, że piersi z każdym dniem czuję coraz bardziej. Wstrzymałam się z testowaniem i czekam. Jak do niedzieli nie przyjdzie to zatestuje. Trzymam kciuki za Was 😘

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie, czy to możliwe, tydzień temu w sobotę, na teście owulacyjnymi pojawiła się prawie tak samo mocna kreska, więc mogę podejrzewałać, że owulacja miala nastąpić lada dzień, później wtorek, środa, kreska prawie niewidoczna, st stwierdziłam, że minęłam się z peak'iem. Kochaliśmy się kilka razy w weekend więc miałam cicha nadzieję. Dziś znowu taki specyficzny jak na owulację śluz, delikatnie zabarwiony mlecznym czymś. Wczoraj bóle jajników. W sumie jest to 21 dzień cyklu, przy średnio 30 dniowych cyklach. Jestem załamana, bo mój luby tak się przejmuje, że od kilku dni nie może 'skończyć', mam dość, jeżeli ten cykl znów zawalimy bo jemu się nie udaje. 😭 rozwazam już jakies wspomagacze dla niego bo brak mi sił. Nie daje po sobie znać jak bardzo mnie to boli, mówię, że jak nie teraz to innym razem, rozmowy nie pomagają, on chyba tak bardzo chce, że mu nie wychodzi. Pomóżcie bo oszaleje. 😭

U mnie na razie cisza dziś planowana Miesiączka... Mętlik mam co robić czy testować czy nie. Najgorsze te ujrzenie jednej kreski🙄
Testuj 😁
Trzymam kciuki za ⏸️ 😁
Czesc dziewczęta
ja miałam testować dzisiaj rano. Wczoraj z rana na bieliźnie pojawiły się dwie krople krwi i byłam pewna że to początek @. Później przez cały dzień bielizna sucha 🤔 dzisiaj od rana też. Podbrzusze jakby czuję ale inaczej niz na @, zdecydowanie lżej. Na papierze pojawia się lekko zabarwiony na brązowo śluz. Co jeszcze mnie zastanawia to, że piersi z każdym dniem czuję coraz bardziej. Wstrzymałam się z testowaniem i czekam. Jak do niedzieli nie przyjdzie to zatestuje. Trzymam kciuki za Was 😘
Trzymam kciuki żeby @nie przyszła 🙂

Hej dziewczyny. Powiedzcie, czy to możliwe, tydzień temu w sobotę, na teście owulacyjnymi pojawiła się prawie tak samo mocna kreska, więc mogę podejrzewałać, że owulacja miala nastąpić lada dzień, później wtorek, środa, kreska prawie niewidoczna, st stwierdziłam, że minęłam się z peak'iem. Kochaliśmy się kilka razy w weekend więc miałam cicha nadzieję. Dziś znowu taki specyficzny jak na owulację śluz, delikatnie zabarwiony mlecznym czymś. Wczoraj bóle jajników. W sumie jest to 21 dzień cyklu, przy średnio 30 dniowych cyklach. Jestem załamana, bo mój luby tak się przejmuje, że od kilku dni nie może 'skończyć', mam dość, jeżeli ten cykl znów zawalimy bo jemu się nie udaje. 😭 rozwazam już jakies wspomagacze dla niego bo brak mi sił. Nie daje po sobie znać jak bardzo mnie to boli, mówię, że jak nie teraz to innym razem, rozmowy nie pomagają, on chyba tak bardzo chce, że mu nie wychodzi. Pomóżcie bo oszaleje. 😭
Facetom najlepiej nie mówić "jest owu działamy" bo się blokują. Trzeba im dać odpocząć. Ich organizmy inaczej reagują na starania niż nasze 😉 czasami Im bardziej chcą I wiedzą, że muszą tym bardziej się blokują, bo się stresują, że nie wyjdzie. Dlatego najlepiej ich nie stresować dniami płodnymi, tylko po prostu się kochać.

Ja w tym miesiącu przejmuje inna strategię. Testy owulacyjne będę robić 2 razy dziennie, żeby napewno nie przegapić. Wcześniej robiłam tylko wieczorem, a teraz w południe i wieczorem, tak co 12h. Temperatura nadal niska 36,41. Czy temperatura rośnie odrazu po owulacji.?

reklama
Nie gniewaj się za to co powiem, ale nawet z tonu Twojej wypowiedzi czuć, że bardzo naciskasz na partnera. "zawalimy cykl bo on nie może" mężczyźni to naprawdę delikatne jednostki. Jeśli już zablokował się tak bardzo, że ma problem z orgamem to naprawdę nie jest dobrze. Daj mu po oddychać bo dojdzie do dramatu
Hej dziewczyny. Powiedzcie, czy to możliwe, tydzień temu w sobotę, na teście owulacyjnymi pojawiła się prawie tak samo mocna kreska, więc mogę podejrzewałać, że owulacja miala nastąpić lada dzień, później wtorek, środa, kreska prawie niewidoczna, st stwierdziłam, że minęłam się z peak'iem. Kochaliśmy się kilka razy w weekend więc miałam cicha nadzieję. Dziś znowu taki specyficzny jak na owulację śluz, delikatnie zabarwiony mlecznym czymś. Wczoraj bóle jajników. W sumie jest to 21 dzień cyklu, przy średnio 30 dniowych cyklach. Jestem załamana, bo mój luby tak się przejmuje, że od kilku dni nie może 'skończyć', mam dość, jeżeli ten cykl znów zawalimy bo jemu się nie udaje. [emoji24] rozwazam już jakies wspomagacze dla niego bo brak mi sił. Nie daje po sobie znać jak bardzo mnie to boli, mówię, że jak nie teraz to innym razem, rozmowy nie pomagają, on chyba tak bardzo chce, że mu nie wychodzi. Pomóżcie bo oszaleje. [emoji24]

Do góry