Mecenasowa27
Fanka BB :)
Bardzo mądrze napisane. Polać jej [emoji16][emoji2936][emoji2935][emoji106]
Absolutnie nie chciałam żeby to zabrzmiało jak dolewanie oliwy do ognia. Sama kiedyś byłam w takiej sytuacji i wiem, że my kobiety wiele rzeczy odbieramy inaczej. Nam się wydaje, że my tego nie pokazujemy, a to nieprawda i mężczyzna po prostu czuję, że zawodzi. Emocji nie da się ukryć niezależnie jak bardzo się staramy. Pamiętaj, że jesteś ze swoim partnerem i chcesz mieć z nim dziecko bo prawdopodobnie jest wspaniałym człowiekiem i partnerem, a do tego bardzo dobrze Cię zna. A jeśli Cię zna to nie musisz nic mówić, a on i tak wie, że na jakimś polu Cię zawodzi. Męska psychika działa w bardzo przewrotny sposób, że im bardziej ma poczucie, że zawodzi partnerke na tle seksualnym tym rzeczywiście mniej może. Jeśli ja obca osoba wyczułam Twoja frustrację to pomyśl, że masz w łóżku obok kogoś dla kogo jesteś całym światem. On czyta z każdego Twojego mrugnięcia, a sam w życiu się nie przyzna jak mu ciężko. Jedyny sposób żeby on odpuścił jest to żebyś odpuściła Ty. Ale tak naprawdę, a nie z pozoru. Lepiej stracić teraz jeden czy 2 cykle niż oddalić się od siebie. Wiem co mówię [emoji3590]