Gondzi_a
Fanka BB :)
W sprawie wspomagaczy nie pomogę bo się na tym nie znam. Wiadomo że jak się bardzo chce to często nic z tego.Hej dziewczyny. Powiedzcie, czy to możliwe, tydzień temu w sobotę, na teście owulacyjnymi pojawiła się prawie tak samo mocna kreska, więc mogę podejrzewałać, że owulacja miala nastąpić lada dzień, później wtorek, środa, kreska prawie niewidoczna, st stwierdziłam, że minęłam się z peak'iem. Kochaliśmy się kilka razy w weekend więc miałam cicha nadzieję. Dziś znowu taki specyficzny jak na owulację śluz, delikatnie zabarwiony mlecznym czymś. Wczoraj bóle jajników. W sumie jest to 21 dzień cyklu, przy średnio 30 dniowych cyklach. Jestem załamana, bo mój luby tak się przejmuje, że od kilku dni nie może 'skończyć', mam dość, jeżeli ten cykl znów zawalimy bo jemu się nie udaje. rozwazam już jakies wspomagacze dla niego bo brak mi sił. Nie daje po sobie znać jak bardzo mnie to boli, mówię, że jak nie teraz to innym razem, rozmowy nie pomagają, on chyba tak bardzo chce, że mu nie wychodzi. Pomóżcie bo oszaleje.
Jeśli mówisz mu o owu może następnym razem nie mówi tylko działaj. Zrób coś innego niż zwykle.
U nas na pewno pomaga nakręcanie się już od rana, np. jakiś fajny SMS