reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny przez weekend będzie mnie trochę bardziej mniej... Wyjeżdżamy dziś odpocząć i naładować baterie.. Więc szybciej czas mi do wtorku minie..
Ale będę trzymała kciuki za testujące w weekend i uzupełnię tabelkę w poniedziałek..
No i prawidłowo, jedź i wypocznij ❤ 😊 Też bym gdzieś wyskoczyła przyznam szczerze, najlepiej do 16.12 żeby też mi szybciej zleciało 🧐

reklama
Powiem wam dziewczyny, że w tym cyklu podeszłam do starań całkowicie na luzie. Nie nastawiłam się psychicznie na ciąże. Nie zrozumcie mnie źle, to nie tak, że to jest jakaś rezygnacja czy czarne myśli, po prostu psychicznie odpuściłam ale nadzieja cały czas jest. Dzięki temu nie myślę tyle o tym, czas mi szybko leci. Już za tydzień testowanie [emoji1320][emoji4]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiem wam dziewczyny, że w tym cyklu podeszłam do starań całkowicie na luzie. Nie nastawiłam się psychicznie na ciąże. Nie zrozumcie mnie źle, to nie tak, że to jest jakaś rezygnacja czy czarne myśli, po prostu psychicznie odpuściłam ale nadzieja cały czas jest. Dzięki temu nie myślę tyle o tym, czas mi szybko leci. Już za tydzień testowanie [emoji1320][emoji4]
Ja też się psychicznie nie nastawiam. Byłoby zbyt pięknie gdyby udało się kolejny raz za pierwszym razem..
Może już we wtorek się wszystko wyjaśni, ewentualnie czwartek, bo nie wiem jak to z tą owu u mnie było. Więc gdyby we wtorek nie wyszło to jeszcze się nie załamuje, bo może w czwartek..

Cześć dziewczyny 🙂
Ja dziś zdechła jakaś jestem , głowa mi pęka a na dodatek odrzuciło mnie dziś od mojej ukochanej kawy. Mam nadzieję że to dobry znak 🙂

Dziewczyny was też tak boli jajnik przy owulacji? Przed chwilą kichnęłam i mnie coś tam tak pociągnęło 😱 a od rana jakoś źle się czuję, tak okresowo, a dopiero 14 dc
Mnie bardzo bolał prawy jajnik i podbrzusze w okolicach owulacji.

Gratulacje pozytywnych testów 🥰🥰🥰 oby było jak najwiecej pozytywnych testów. U mnie @ przyszła dwa dni szybciej niż zwykle 😂 ale kochane nie odpadam jeszcze z grudnia. Kolejna @ wypada idealnie w sylwestra 😂 wiec jeszcze walczę o grudzień ❤️ Czy ktoś testuje w 31.12? 😂 może nie będę sama o ile @ nie zjawi się 🤪
Podbijam, u mnie mam dwa terminy na @ na 30 i 31 grudnia, więc jeśli 30 się nie pojawi to zatestuje z Tobą w sylwestra 😁 w tym cyklu mam zamiar obejść się bez testów owu więc będę polegać wyłącznie na swoim organizmie więc zobaczymy jak to będzie 😀

reklama
Podbijam, u mnie mam dwa terminy na @ na 30 i 31 grudnia, więc jeśli 30 się nie pojawi to zatestuje z Tobą w sylwestra 😁 w tym cyklu mam zamiar obejść się bez testów owu więc będę polegać wyłącznie na swoim organizmie więc zobaczymy jak to będzie 😀

Zajmiemy się świetami, całymi przygotowaniami i czas bardzo szybko zleci.
Mój mąż nie pracuje na miejscu i akurat w „dni płodne” ma być w pracy, wiec go w domu nie będzie. Więc u mnie szanse są bardzo malutkie albo prawie żadne. Ale nie przejmuje się. Będę trzymac kciuki za nas wszystkie 😃 ja już wrzucam totalnie na luz będę tylko w kalendarzyku zaznaczać kiedy są przytulanki i tylko tyle. Potem tylko człowiek niepotrzebnie się nakręca.

Do góry