reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

My się szykujemy do wyjazdu. Piękne słońce za oknem..
Dziś 6dpo a ja się czuje jak nowo narodzona.. Jedynie mam mokro i czuję jak bym się zesikala, denerwuje mnie to trochę, ale no cóż..
Cycki mnie przy dotyku bola, dziś już całe.. Takze zobaczymy co to będzie..
Przez weekend odpocznę od wszystkiego, to może będzie lepiej..

reklama
My się szykujemy do wyjazdu. Piękne słońce za oknem..
Dziś 6dpo a ja się czuje jak nowo narodzona.. Jedynie mam mokro i czuję jak bym się zesikala, denerwuje mnie to trochę, ale no cóż..
Cycki mnie przy dotyku bola, dziś już całe.. Takze zobaczymy co to będzie..
Przez weekend odpocznę od wszystkiego, to może będzie lepiej..
Odpoczywaj kochana [emoji8]

U mnie apka wskazuje dzis owulacje, ale test owu wczoraj jeszcze nie wskazywal na pik. Jesli dzis wskaze, to zakladam, ze owu bedzie jutro :) wydaje mi sie, ze faze lutealna mam bardziej 12 niz 14 dni

Zajmiemy się świetami, całymi przygotowaniami i czas bardzo szybko zleci.
Mój mąż nie pracuje na miejscu i akurat w „dni płodne” ma być w pracy, wiec go w domu nie będzie. Więc u mnie szanse są bardzo malutkie albo prawie żadne. Ale nie przejmuje się. Będę trzymac kciuki za nas wszystkie 😃 ja już wrzucam totalnie na luz będę tylko w kalendarzyku zaznaczać kiedy są przytulanki i tylko tyle. Potem tylko człowiek niepotrzebnie się nakręca.
W tym cyklu mam takie samo podejście jak Ty. Cieszę się, że będzie to okres świąteczny bo wszystko dużo szybciej zleci i nie będzie kiedy o tym wszystkim myśleć. Może akurat owu się przesunie i się uda, nigdy nie wiadomo 😁 ja w tym cyklu dokupiłam mężowi tylko tego fertilmana na ten miesiąc bo dopiero od jakiś dwóch miesiący bierze on witaminy więc w nagrodę dostanie jedną niebieską tabletkę 😅 mam nadzieję, że dziewczyny do świąt będą nas zasypywać dwoma kreskami 😀

Odpoczywaj kochana [emoji8]

U mnie apka wskazuje dzis owulacje, ale test owu wczoraj jeszcze nie wskazywal na pik. Jesli dzis wskaze, to zakladam, ze owu bedzie jutro :) wydaje mi sie, ze faze lutealna mam bardziej 12 niz 14 dni
Ja mam identycznie, też na dziś apka mi wyznaczyła owulacje ale raczej będzie jutro, weekend będzie pracowity [emoji6]

W tym cyklu mam takie samo podejście jak Ty. Cieszę się, że będzie to okres świąteczny bo wszystko dużo szybciej zleci i nie będzie kiedy o tym wszystkim myśleć. Może akurat owu się przesunie i się uda, nigdy nie wiadomo [emoji16] ja w tym cyklu dokupiłam mężowi tylko tego fertilmana na ten miesiąc bo dopiero od jakiś dwóch miesiącu będzie on witaminy więc w nagrodę dostanie jedną niebieską tabletkę [emoji28] mam nadzieję, że dziewczyny do świąt będą nas zasypywać dwoma kreskami [emoji3]
Też mam nadzieję że się zaraże [emoji3498][emoji6]

reklama
Do góry