reklama
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Ja mam 30dc i też już wariujeTak tylko że ja mam z reguły cykle 28/30 więc teraz w każdej chwili mogę dostać. A termin na 6 grudnia wybrałam na test bo to byłby 36 dc. A takie cykle 36 dniowe mam raz na jakiś czas. Więc jeśli dobije do 6 grudnia tzn ze albo znów cykl mi bryknie taki długi lub się udało. Dziś mam 31dc.
W ogóle to muszę zmienić datę testowania. Może na czwartek albo piątek
AniaL92
Fanka BB :)
No chciałam wyczekać na najdłuższy dzień cyklu u mnie 36 dc- 6 grudnia. No ale wychodzi na to że jutro zrobię hehe..Ja mam 30dc i też już wariuje
W ogóle to muszę zmienić datę testowania. Może na czwartek albo piątek
A ile jesteś dpo?
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Niby 10dpo ale nie robiłam testów owu i wydaje mi się że owu mogła być wcześniej.No chciałam wyczekać na najdłuższy dzień cyklu u mnie 36 dc- 6 grudnia. No ale wychodzi na to że jutro zrobię hehe..
A ile jesteś dpo?
Nie wiem nie wiem, najchętniej to już bym poleciała do apteki po testy ale musze się jeszcze wstrzymać wdech - wydech
Od jutra się będzie działo
AniaL92
A może też spróbujesz? Niby nie namawiam aleNiby 10dpo ale nie robiłam testów owu i wydaje mi się że owu mogła być wcześniej.
Nie wiem nie wiem, najchętniej to już bym poleciała do apteki po testy ale musze się jeszcze wstrzymać wdech - wydech
Od jutra się będzie działo
AniaL92
Powodzenia kochana trzymamWy tu się zabieracie ostro za testowanie [emoji3498], a mi się dopiero powoli zaczynają płodne dni... Liczę na owulacje piątek - sobota, w środę idę do gina, mam nadzieję na ładny pęcherzyk
To tak jak ja...Ja na razie czekam na porządne kreski na owu[emoji19]
reklama