reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Być może przeoczyłaś peak, ale nic się nie martw jeśli były przytulanki to nic straconego 😊 ja też się zastanawiam czy przeoczyłam peak chociaż owu niby mam mieć jutro wg kalendarza, co myślicie? Zobacz załącznik 1208398
Trzeci od dołu rzeczywiście bardzo mocny, opcje zostają dwie albo owu była albo się pojawi. Ja w tym cyklu miałam kreskę zwiastującą owu a ona dopiero była za 3dni. Po pozytywnym wyszła już tylko bardzo blada kreska 😀

Załączniki

• Screenshot_20201123_182110_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201123_182110_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    271,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Muszę się wam pochwalić to mój drugi cykl testowania testami owulacyjnymi. Dzisiaj 15 dc owu przewidywana na 19 dc. Testuję dzisiaj a tu takie dwie krechy i migająca minka na clearblue 🙂 plus lepki ciągnący śluz. Przytulamy się z mężem dzisiaj i przez najbliższe dwa dni zobaczymy co będzie 😁 a myślałam że już nigdy ta kreska.nie zrobi się ciemniejsza 😉

Załączniki

• 79be3b08-5a7c-4d1c-8672-b21237d29293.jpg
    79be3b08-5a7c-4d1c-8672-b21237d29293.jpg
    129,3 KB · Wyświetleń: 67
  • d036b27b-8986-4ba7-958e-cd7740a1dc20.jpg
    d036b27b-8986-4ba7-958e-cd7740a1dc20.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 72
No to widzę że te testy co niektórym z Was też ciekawe wychodzą..
Ja podejrzewam że wczoraj było owu jednak..
Dziś mnie o dziwno piersi już bolą, bardziej sutki są wazliwe na dotyk. .. Coś to za szybko tu się dzieją co niektóre rzeczy. Podbrzusze mnie boli cały czas, jak na 🐵, także ciekawy mam ten cykl..

Niedługo oszaleje [emoji35][emoji35][emoji35] naprawdę zazdroszczę tym ktore maja książkowy 28 dniowy cykl... u mnie 18dc, clearblue pokazuje niby zdecydowanie mocniejsza kreskę ale to nie to jeszcze... jak mam czekać znowu do 23dc na owulacje to mnie coś trafi!!! Staramy się prawie codziennie, ale dzisiaj już mi się ryczeć chce...

Niedługo oszaleje [emoji35][emoji35][emoji35] naprawdę zazdroszczę tym ktore maja książkowy 28 dniowy cykl... u mnie 18dc, clearblue pokazuje niby zdecydowanie mocniejsza kreskę ale to nie to jeszcze... jak mam czekać znowu do 23dc na owulacje to mnie coś trafi!!! Staramy się prawie codziennie, ale dzisiaj już mi się ryczeć chce...
A jakie masz zazwyczaj cykle? Też mi się wszystko wydłużyło. Mam 22 dc a owu CHYBA była dwa dni temu, a może trzy a może nie było jej w ogóle 🥴 ten cykl mam bardzo nieczytelny 🙈

A jakie masz zazwyczaj cykle? Też mi się wszystko wydłużyło. Mam 22 dc a owu CHYBA była dwa dni temu, a może trzy a może nie było jej w ogóle [emoji3061] ten cykl mam bardzo nieczytelny [emoji85]

Zazwyczaj 31-32, chociaż ostatni byl właśnie 36 wiec może wgl się coś poprzestawiało na dłużej... oby final tego cyklu był dla Ciebie jak najbardziej czytelny [emoji1766][emoji977]

reklama
Do góry