AniaL92
Fanka BB :)
No dziewczyny mnie tu namawiają, kuszą normalnie chciałam jeszcze poczekać ale może spróbuje jutro. Oczywiście jak dziś nie dostanę.A jutro skusisz się na test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dziewczyny mnie tu namawiają, kuszą normalnie chciałam jeszcze poczekać ale może spróbuje jutro. Oczywiście jak dziś nie dostanę.A jutro skusisz się na test?
Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...
No dziewczyny mnie tu namawiają, kuszą normalnie [emoji16] chciałam jeszcze poczekać ale może spróbuje jutro.[emoji4] Oczywiście jak dziś nie dostanę.
Nie wiem... Zobaczymy ale dziekujeBędą dwie krechy, zobaczysz [emoji1307][emoji256][emoji1307]
Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam !
Witaj również w 1dc [emoji3590] ja raczej już nawet nie zdążę w grudniu zatestowac [emoji22] ale będę tu zaglądać [emoji846] trzymam kciuki!
Przykro a może się uda na koniec grudnia? A jeśli nie to nowy rok może być pięknie rozpoczętyWitaj również w 1dc [emoji3590] ja raczej już nawet nie zdążę w grudniu zatestowac [emoji22] ale będę tu zaglądać [emoji846] trzymam kciuki!
Witaj również w 1dc [emoji3590] ja raczej już nawet nie zdążę w grudniu zatestowac [emoji22] ale będę tu zaglądać [emoji846] trzymam kciuki!
I ja trzymam kciuki , a sobie zapewne odpuszczę... Myślę, że co ma być to będzie, czy płodne, czy niepłodne, śluz taki czy taki... Jakoś mi za bardzo przykro i jestem zniechęcona. Nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę, ale z jej utrzymaniem, a widzę, że wiek robi swoje i jest mi coraz trudniej.Witaj również w 1dc [emoji3590] ja raczej już nawet nie zdążę w grudniu zatestowac [emoji22] ale będę tu zaglądać [emoji846] trzymam kciuki!