reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny ja chyba już po mału świruje. Noc straszna. Ciągle mi się śniły jakieś koszmary. ale coś mnie skusiło rano i zrobiłam test o czułości 25. Czy tu prześwituje ta kreska ? Czy już mi oczy szwankują..
Chyba muszę się dopisac do zniecierpliwionych...

Widzę wiedzę, nie było to po czasie?

Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 :) strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam :) !

Witaj również w 1dc [emoji3590] ja raczej już nawet nie zdążę w grudniu zatestowac [emoji22] ale będę tu zaglądać [emoji846] trzymam kciuki!

Witaj również w 1dc [emoji3590] ja raczej już nawet nie zdążę w grudniu zatestowac [emoji22] ale będę tu zaglądać [emoji846] trzymam kciuki!
I ja trzymam kciuki :) , a sobie zapewne odpuszczę... Myślę, że co ma być to będzie, czy płodne, czy niepłodne, śluz taki czy taki... Jakoś mi za bardzo przykro i jestem zniechęcona. Nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę, ale z jej utrzymaniem, a widzę, że wiek robi swoje i jest mi coraz trudniej.
Mam nadzieję, że rozpoczniesz nowy rok już z fasolką i znikniesz ze staraczek, a pojawisz się na mamuśkach.

Dziewczyny, wszystkim Wam życzę ciąży, szczerze i od serca.

reklama
Do góry