bishcopcik
Zaciekawiona BB
Oj może się skuszę ale najwcześniej w środęA może też spróbujesz? Niby nie namawiam ale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj może się skuszę ale najwcześniej w środęA może też spróbujesz? Niby nie namawiam ale
Nie masz czego czasami taki krótki daje więcej nerwów, bo "a może coś nie tak" itdA u mnie dopiero 3dc, clo wzięte ...
A z @ pomecze się jeszcze z 3-4dni [emoji19] zazdroszczę dziewczynom co mają tylko 3 dni [emoji28]
Haha to jak tak myślę nad moimi a może coś nie tak , że tak długo jest xDNie masz czego [emoji16] czasami taki krótki daje więcej nerwów, bo "a może coś nie tak" itd
No to trzymam za środę za II kreseczkiOj może się skuszę ale najwcześniej w środę
Dzięki kochanaNo to trzymam za środę za II kreseczki
Być może przeoczyłaś peak, ale nic się nie martw jeśli były przytulanki to nic straconego ja też się zastanawiam czy przeoczyłam peak chociaż owu niby mam mieć jutro wg kalendarza, co myślicie?Cześć dziewczyny jak myślicie bo mam mętlik, wczoraj wstawiałam zdjęcia swoich testów owu, druga kreska była podobna do testowej ale nie taka sama ani mocniejsza. Dzisiaj zrobiłam rano i kreska jest bledsze. Przeoczyłam peak? W dodatku godzinę temu tak bolał mnie jajnik, uczucie jakby właśnie jajeczko pękło- wiem ze to nie możliwe żeby to odczuć ale była chwila ze tak mocno zabolało i w sekundę przestało. Myślicie ze to mimo wszystko może być owu? wróciłam do domu i zrobiłam test owu, niemal biały jest, jak na początku testowania
Hmmm ja tych testów nie rozumiem, dla mnie trzeci od dołu jest już pozytywny a badasz śluz ?Być może przeoczyłaś peak, ale nic się nie martw jeśli były przytulanki to nic straconego ja też się zastanawiam czy przeoczyłam peak chociaż owu niby mam mieć jutro wg kalendarza, co myślicie? Zobacz załącznik 1208398