reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Kochana to jest normalne, że doszukujemy się objawów, czegoś co jest inne, nietypowe niż np w poprzednich cyklach. Taka jest nasza natura, chociaż nie chcemy się nakręcać to i tak mamy nadzieję że może to jest właśnie "to". 😊 Mówisz o sobie "głupia" to ja mogę o sobie powiedzieć jakąś nie normalna 😂 bo zaczynam gadać do siebie 🤦‍♀️🤣 jak mnie nic nie boli to jest ok nadzieja, a jak tylko brzuch mnie zaćmi lub jajnik mocniej zakuje to mówię, daj spokój i tak dostanę @ nie ma co się nakręcać. I co Ty na to? 😆 Każda z nas ma inny charakter, inne odczucia, każda przeżywa to na swój sposób.i każda z nas sama wie najlepiej jak się czuje. Itp.

A się rozpisałam 🤦‍♀️😊
Rozbawiłaś sie. Aż się popolakalam ze śmiechu..
Ahh my baby.. Im więcej myślimy tym gorzej..

reklama
Ale się rozpisalyscie 😊😊 u mnie okres jak nie okres, przez 3 dni dosłownie lekkie plamienia wczoraj wieczorem trochę więcej było a teraz też tak lekko🤷‍♀️

Z pracy zapytam na szybko, pomęczę Was :D, skoro w sobotę na USG nie było zbliżającej się owulacji to możliwe, źe dzisiaj się coś zbliża? Mam śluz płodny teraz w 16dc, tylko nie wiem czy cokolwiek będzie.. testów owu nie robię, bo i tak są żółte przez furagine :(

Z pracy zapytam na szybko, pomęczę Was :D, skoro w sobotę na USG nie było zbliżającej się owulacji to możliwe, źe dzisiaj się coś zbliża? Mam śluz płodny teraz w 16dc, tylko nie wiem czy cokolwiek będzie.. testów owu nie robię, bo i tak są żółte przez furagine :(
No to jak się pojawił śluz płodny to coś się zaczyna.. Trzymam kciuki..
U mnie był przez parę dni, dziś już jest tak mleczny.. Więc już po płodnych..
Ale przez 6 dni mnie rozciągliwy przezroczysty zalewał..

reklama
Cześć dziewczyny! Nie doczekałam testowania na początku grudnia. Witam się w 1 dc. Teraz planuję zrobić sobie prezent na Sylwestra i testowanie w okolicy 29.12 :) strasznie mi smutno, ale nie poddaję się. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie przeniesiecie się na wątki dla przyszłych mam :) !

Głowa do góry! Grudzień będzie Twój [emoji3590]

Do góry